GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 450

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
450/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan dünyada baska oyuncu yokmus gibi, hint kumasini gecti. Arkadas al baska bi 8 no kimsenin sesi cikmaz.

Onu bastan yapacaklardi. Maalesef yine namus meselesine dondu bu is. Ben en basindan diyordum, bize hazir oynayan bir isim lazim. Gerekirse kiralik getir, Gedson'u sene sonu icin bagla simdi degil. Her halukarda kaybetmis olduk. Ben ikinci bir planlari oldugunuda dusunmuyorum. Gedson'u alamazlarsa, yeni bir Gustavo vakasi bekliyorum.

Ya arkadasim siz laftan anlamiyorsunuz herhalde, cildiricam. Konu gedson felan degil bu mevzuda, cik konus deki biz istemiyoruz gedsonu, iyi kötü kapanir, ama takimimi böyle alcak düsürüp rezil etmeye kimsenin hakki yok ya
Aynen duruö budur. İletişim 0 ya bu kadar olmaz. MCengiz yönetimini eleştirirdik böyle konularda ama apo iyi ya da kötü çıkar tepki göğüsleyip bişeyler saçmalardı

Ha, Halil olayi da ayni boyleydi.

Koc, son anda girdi ve fiyat yukseltti, Halil dik durmasaydi suan fenerdeydi bu arada.

Iletisim bu kadar zor olmamali gercekten, 2 hafta kendine zaman var, ha oluyormu ozaman devam et, ama imkansiza girdiyse.

Resmi siteden, birsey yayinla. Cok ugrastik ama maddi imkanlar vesaire birsey soyler.

Isi bitir.

Dursun, en azindan boyle rezilikler yasatmiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt