GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 460

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465K
Sayfa
460/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ya nasıl gidiyor. Biz nasıl alamıyoruz birde taksitle verecekler. Bu yönetim gerçekten defolup gitmeli

Yarım sezonu kalmış Babel Feghouliyi göndermiyor adiler. Nerde salak HERIF var tutun takımda. Hatta sözleşme uzatin
Dünyada Babel ve fegulinin maaşını verecek tek kulup biz olduğumuz için satamıyoruz. Ülke ucuz ve güzel. Yıllardır burdalar ve çuvalla para alıyorlar. Sen olsan gider misin? Ben gitmem mesela.

GscimbomMobile

Abi siz iyi misiniz Gedson neden kabul etmesin?

Ulan adam kariyerini yakma pahasına 1 yıldır senin kapında yatıyor sen adamı alamıyorsun...

O da gider Rize, bjk bu asaatten sonra ne fark eder ki?
300 bin euro alan adama 1.1 milyon euro vermişler neden gitmesin bizim başkanın keyfini mi beklicek?

şöyle bir anlaşma gerçekse eğer!!! bizimkiler çıraklık yapsınlar.. yöneticilik başkanlık falan değil tesisin içine almayacaksın.

Gedson medson umrumda değil bu takıma 2 orta saha almayan haindir şerefsizdir. Gidin bulun adam gibi bir adam.. Bizim bu saatten sonra iç sahada maç vermemeniz gerekiyor bu takım taraflar ile bütünleşmezse inanın çok kötü günler yaşarız bu işin şakası kalmadı artık maç kazanmamız için çok iyi oyunculara ihtiyacımız var..

Yani tuhaf ama gedson olayi trajikomikte olsa bi sekilde bitmeliydi.bitti.bjkye de hayri olmaz bu isin sonu gedsona da.takmayin.dunyada cok gedson var,yeterki avrupa altyapılarını tarasinlar.bir oyuncuya baglanmak yersiz artik

Abi kafayı yicem ya. Hem rizeye hem de beşiktaşa aynı anda 1 senedir almaya çalıştığımız adamı kaptrıdık . Hani diyecek vallaha laf yok. Utanıyorum ya .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt