GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 464

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465K
Sayfa
464/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim kalsaydı Gedson bizdeydi bu da bir gerçek.
İrfan Gs ı istiyor diyen terimdi. Parayı veren düdüğü çalıyor. Ne zaman bu üçün besin hesabını yapmaya başladık o zaman gelmeye başladı başarısızlıklar. Bunu kurtarmak için bir proje dediler, onda da projenin başındakini gönderdiler.

Elmas in secilme sürecini kazanmasıni falan heyecanla takip ettik, ama bu heyecan ciddi bir nefrete döndü. Bunu bu kadar kısa sürede yapabilmeleri de ilginç bir başarı gerçekten.

GscimbomMobile

Torrent morrent bunlar hikaye.

Sen ugrastin alamadin, adam 1 gunde aldi.

Nur cebi, bizim damata, BASKANLIK dersi vermistir.

Ayni olay, Ghezzal, Halil Dervisoglu, Rosier'de yasandi.

Ilgileniyorsan, ALACAKSIN abi, Yada, ugrasip transfer cikmaza girdi diye metin yayinlat. En azindan, ugrastik ama olmadi, yapcak birsey yok deriz, ve baska oyuncu bakarsin.

Gedson a kızacak bir şey yok yaw anlaşmayı beceremeyen yönetime kizilir burda, aradaki komisy9nculra kizilir. Futbolcu kesin olarak ayrılacaktı. Biz olmayınca bjk ye peşkeş çekildi.

Muriqi de de yaşadık bunu
İrfan içinde
Şimdi de gedson

Hepsinin ortak noktası Gs nin hiçbir oyuncuyu masada kazanamasi. Üzücü nokta bu. Para yok demeden önce sezon başı dağıtılanlari düşünsünler.

Edit. Ha birde ghezzal olayı var. Oda komediydi.

GscimbomMobil

Başımızda 31 defa ben Başkanım diyerek kendini tatmin edem bir adam var. Gedson alınmayabilir ben hiç bu konuda kızgın değilim ama kandırılmak kanıma dokunuyor.

Ahmet Bulut ortalığı karıştırıyor, fiyatı kızıştırıyor deniyor adamın işi bu kardeşim. O hepimizin yağlı surat diye dalga geçtiğimiz adam bu şark kurnazı Ahmet Bulut'u tokatlamıştı kendi ağzından olayı anlattı.

Neresinden bakarsak bak rezillik, hangisi daha acı?
Koskoca Galatasaray'in elektrik faturasını ödeyemeyen BJK'ye oyuncu vermesi mi yoksa kümede kalma yarısında en nefret ettiğimiz rakibimiz Rizespor'un orta sahasınin bizden güçlü hâle gelmesi mi?Bir Galatasaraylı olarak bugünden daha küçük düştüğümü hatırlamıyorum, Fener'den 6 yediğimiz maç dahil.O zamanda bile haftaya aynı heyecanla maçımızı izlemiştim, şimdi ise heves namına bir şey kalmadı.Allah sizi bildiği gibi yapsın Elmas ve ekibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt