GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 466

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,9K
Sayfa
466/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı salaklarda, yönetim çok daha uyguna alabilmek için bekliyor vs diye övüyordu süreci :D aynen kardeşim bi sen akıllısın ya al sana yönetim, al sana daha uygun hesap, müsait bi tarafına şey edersin artık uygun hesabı

İşin Gedson'unda Ahmetinde Mehmet'inde değiliz artık.

Hem rizeden hem jkden aynı anda bir senedir peşinde koştuğun transferden çalım yemek sizi üzmüyor, utandırmıyor, kulübün geleceği hakkında endişelendirmiyorsa tebrik ederim.

Benim için, hemen başka transfere bakıp yolumuza devam edelim, bir konusundan fazla bu.

zhldkhrj.jpg
Eski foto bu.

Gedson’un dogustan kus taraftariydim videosuna hazirlanin. Maskara ettiler koca camiayi. Ulan basina Gedson bizde haberlerini gonderip maglubiyeti unutturmaya calisirsiniz. Para yoksa git aciklama yap Gedson ile ilgimiz yok diye 2 hafta once. Taraftari uyut gunlerce sonra rakibin birkac saat icerinde transferi bitirsin. Ayrica rakip dedigin de kucuk kuslar. Tam bir rezillik.

Arkadaslar, transferde herzaman ve herzaman.

PARAYI VEREN, DUDUGU CALAR.

Yok, kapisinda yatmis, yok aslan emoji, yok aslan story. Bunlar hikaye,

Soz, kulupte bitiyor, Once kulubuyle anlasacaksin, oyuncu tarafi zaten kolay.

Bizde'de para olmadigi icin, alamadik, bu kadar basit.

Clichy transferi gibi araya kocabaşlar mı girdi acaba :think:
Evet belli oldu ki büyükbaşlar devreye girmiş yine bizim başkan da kuzu olmuş. Galatasaray'ın ağırlığını kaldıramayacak adamları başkan seçmeye devam etsinler bizimkiler. Böyle rezil rüsva olmaya çok alıştılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt