Yeter abi kafayı yiyeceğim ahaabhabhs
ne günah işledik lan biz

Yeter abi kafayı yiyeceğim ahaabhabhs

Istersen fransadan bulursun olimpiakos gibi birileirni,neyseAynen Sergen yarın gece 02’de kante inecek aslantepeye
inşallah öyledirHafif bir sorun yaşamış 2 dakika sonra çıkmış sanırım
Bathsuayi kiralık bjk de bizde onu alalım bari çalım olarak
Gelsin ama çok yük olacaksada sorun maddi olaraksana şunu diyim 6. hissim hic yanılmaz o kadar rahatım ki
cıkan haberler sadece komik geliyor rize fln
gedson bizde bence de
Bilemeyiz ama çok para olduklarını biliyoruzİrfan Gedson orta sahası yapabilseydik şimdi başka şeyler konuşuyor oluyorduk
Bunu burak elmasa soyle.benim hayal dunyam yok çünküKadroyu sistemi doğru oyuncularla kurarsın. 3 senedir bomboş olan orta sahaya Gedson’u alıp getiremiyorsan sen sistem mistem deme. Hayal dünyasından da çık.
Çarşı filan şuan şov yapıyor olurdu alsalar. Bulut komisyon için ortalığı karıştırdısana şunu diyim 6. hissim hic yanılmaz o kadar rahatım ki
cıkan haberler sadece komik geliyor rize fln
gedson bizde bence de

Şey saçma reis, parası olmayan takımın Benfica ile transfer pazarlığında işi ne? Yaz transfer döneminde denedin olmadı Ocak ayında yine paramız yokken neden böyle bir işe kalkışıyor ki yönetim? Benficadan Gedson u ucuza almayı mı düşünüyorlardı?
Burak Elmas zaten şimdiye kadar verdiği kararlar ile topun ağzına getirmişti kendini Gedson transferini öyle bir ellerine yüzlerine bulaştırdılar ki bu saatten sonra taraftar ile aralarının düzeleceğini hiç sanmıyorum