GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 474

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,8K
Sayfa
474/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1643757488587.webp

:think::ka21:

Gedson Fernandes will be loaned by Benfica to Besiktas until the end of the season, Record has learned. The 23-year-old Portuguese midfielder was associated with Galatasaray, a club to which he was loaned by the eagles in the second half of last season, but ended up heading to the rival of the Istanbul emblem.

It is recalled that before leaving on loan for Besiktas, Gedson Fernandes renewed his contract with Benfica until 2025.

- Record haberi.

Onyekuru'yu daha büyük saygıyla anıyorum.
Onu da belirtmek isterim. Yönetimden zaten beklentim yoktu ama Gedson da böyle bir şey olursa Denayer gibi dediğim için başta kendimden özür dilerim.

Rize ve jk nedir ?
Yönetim neyse de taraftarın günahı ne ?
Daha vizyonu geniş bir topçu olduğunu düşündüğüm için diyorum bunu da. Rusya'ya gitseydi daha iyiydi. Velev ki tam tersine fazla para kopartma oyunu iş yine çirkin. Bu kadar çok bekletilen ve dünyada tek bir oyuncu varmış gibi davranılan bir süreci yaz başında bırakmalı ve o bölgeyi bir şekilde doldurmalıydık. Buna da kızıyorum. Yönetimin kabahati çok. Ama bu tarz menajer oyunlarını da sevmiyorum. Bu iş yazın noktalanmalıydı ama iyi ama kötü. TS maçından önce yapmaları zaten kötü sonucu bastırma tepkileri geciktirme işiydi. Bu yönetim değil Gedson Messi bile getirse ibra edilmemeli. Mart ayında erken seçim olur umarım ya da en geç sezon sonu. Yoksa sonumuz son değil.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz, ben hala inanmıyorum ama , olurda böyle birşey olursa , şunu bilmenizi isterim, Mesut Özil İrfan kahveciyi fbye kim aldirdiysa , bunuda yapan aynı kişi unutmayın, mademki 30 milyonun üstünde GS taraftarı var ,23 seçimlerinde oyunuzu nereye vereceğinizi iyi belleyin

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nereye vermeyeceğimi iyi biliyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt