Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakatlanan-ismail-cipe-el-487_2.jpg

2.5 milyon euro (5 taksit)+1 milyon euro bonus(şampiyonluk , uefada çeyrek final)
Haji Wright'in maksimum ederi bu.

keramettin abi neden hep postacı filmindeki alamanyadan gelen latif gibi dalıyo foruma?acaba gercek hayatında bişeye üzüldü de,bunun dışavurumu insanlara karşı agresif bir tutum olarak mı yansıyor?
Sal adami ya

keramettin abi neden hep postacı filmindeki alamanyadan gelen latif gibi dalıyo foruma?acaba gercek hayatında bişeye üzüldü de,bunun dışavurumu insanlara karşı agresif bir tutum olarak mı yansıyor?
Beni görünce forumdan gidiyor üzülüyorum.

2 tane iyi santraforun olsun yeter. O da Icardi’nin durumu belli olmuyor diye. Mertens, BAY gibi forvette kullanabileceğin adamın da var. Forvetimiz var yani. Mostafa’ya gelince en kötü özelliklerinden biri presi bu herifin. Adam 2 stoperin arasına girip kolayca ön hattın kırılmasına yol açıyor. Hem Mısır hem Nantes hem de bizde izledim, Salah az uyarmıyor bunu. Jk maçı bir istisnaydı kesinlikle. Icardi için ne diyoruz, çok basmıyor ama doğru kapatıyor. Bu adam tam aksi işte; çok basıyor gözüküyor ama hiçbir halta yaramıyor. Yedekte de oturtabileceğin birisi değil, kaprisli herifin teki. 1,5 senede Fransa’dan başka bir haberini duymadık.
ben takımın yapmış olduğu presten bahsetmiştim bir santrafor pres yapar mı yapar nadir de olsa ama iki koşar sonra arkasına bakar destek var mı diye yoksa bırakır kapatacağı bir alan yok yani düzenli pres yapan azdır santrafor oynayan bilir. şu anki takımda özellikle fener ve başak maçında mükemmele yakın bizim ligimiz için ön alanda baskı vardı. ikardi ne istiyor söylenenlere göre daha fazla orta. ceza sahası içinde 1. sınıf santrafor.. ben mo ortalama oyuncu diyorum. dediğim bu oyun yapısında ortalama bir santrafor iş yapar tabi benim düşüncem bizim ligde.. santrafor tiplemeleri de ve yetenekleri de var... top sürebiliyor mu? sırtı dönük topu ne kadar saklayabiliyor? bizde bunu yapabilecek olan en iyi adam gomis ama o da bırakmak üzere futbolu.. ceza sahası golcüsü arıyorsak biz zaten iyi pozisyona giriyoruz ligde ama bu avrupa da çok işe yaramayacak. mertensin falan kaldırabileceğini barışın da çok ekmek yemesi gerektiğini düşünüyorum. barış şu anda top ezen oyun içi tercihleri ortalama bile olmayan öte yandan süratli yeteneği olan çok güçlü bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt