Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.648
- 2.518
bu sene şampiyon olalım da kim giderse gitsin. 3 yıl oldu şampiyonluk istiyorum, kuduruyorum. fbliler 9 yıldır nasıl daynıyor asdfgjkl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri'nin iki tarafin da mesajini begenmesi![]()
Transferde hummalı bir çalışma yok gibi zaten ama kapattıkta diyemeyiz bizimkiler heyecan yapmadan ağlarını atmış takılan balık olur mu bekliyorlar. Balık gelmesede sorun yok karnımız doydu bence.
taraf 1
muhabbetin zmn zmn b. çıkması ile bilhassa bi sürü alakasız twet atılması sebebiyle sayfa scrollunun zorlaşması
taraf 2
kalan 10 günde altı üstü 1 tane transfer yapılır (olmama ihtimali daha fazla) yaz dönemi değil netcede, onu da takip edemioruz diye millete kota uygulamağa kalkmanın absürtlüğü![]()
Evet bu konuyu masaya yatıralım
![]()
postmodernizmin absürd batağında nihilist çırpınma
gitgide büyüyüp derinleşen ve üstüne üstüne gelen büyük meseleler karşısında vıdı-vıdı meselelerin kısır döngüsünde debelenip duran, korkunç bir gaflet hamaratlığı içinde abes soyutlamalarla oyalanıp…eksisozluk.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dalgamiza bakalim yaw. Sadece transfer icin takip eden son 3 sayfayi okusa yeter veya zaten gelisme olursa Musap, son dakika diye kırmızılı topic acmistirtaraf 1
muhabbetin zmn zmn b. çıkması ile bilhassa bi sürü alakasız twet atılması sebebiyle sayfa scrollunun zorlaşması
taraf 2
kalan 10 günde altı üstü 1 tane transfer yapılır (olmama ihtimali daha fazla) yaz dönemi değil netcede, onu da takip edemioruz diye millete kota uygulamağa kalkmanın absürtlüğü![]()
Açılmıyor.Evet bu konuyu masaya yatıralım
![]()
postmodernizmin absürd batağında nihilist çırpınma
gitgide büyüyüp derinleşen ve üstüne üstüne gelen büyük meseleler karşısında vıdı-vıdı meselelerin kısır döngüsünde debelenip duran, korkunç bir gaflet hamaratlığı içinde abes soyutlamalarla oyalanıp…eksisozluk.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dalgamiza bakalim yaw. Sadece transfer icin takip eden son 3 sayfayi okusa yeter veya zaten gelisme olursa Musap, son dakika diye kırmızılı topic acmistir![]()
ne transferi istionuz ki bu kdr derde düştünüz takip edemioz diye, şubat sonunda da dransfer diye inlemek de ne bilem![]()
Fener icin canını da verirmusap fb e spor başarısı için ter dökmeğe başladıktan beri son dk başlıklarını salmış durumda
Di maria isterizZaniolo gelmiş daha ne istioz
Transfer değil knk sayfalarca sibel dizisi ve astroloji mesajı okuyoruz mal gibi en sonunda medyum memişin ketoya daldığı gibi dalacaktım sergene neyseki kero şutlamış
Sayfada 50 post varsa 45i boş 5i transferle futbolla ilgili,o 5i okumak için 45e maruz kalmak cidden eziyet,başka konularda yazılsa sorun olmayacak
Bamba'yi cok istiyorum.Alın size transfer haberi.
Yaz icin Bamba'yi istiyoruz.
Yetmedi mi?
Yunanlı oyuncuyu Benfica da istiyormus