Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.372
- 20.780
- 2.233
Fatih diye twitter. Bir ara burada kaynak diye duyumu verilmisti.Bamba'yi cok istiyorum.
Kaynak neresi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih diye twitter. Bir ara burada kaynak diye duyumu verilmisti.Bamba'yi cok istiyorum.
Kaynak neresi?
Rieder?isimden dolayi kelek cikma gibi bir olasiligi yok bu bambanin
yani bir futbolcunun ismi ne olmali diye soruldugunda
messi
pele
ronaldo
bamba
derim
Olur ben de isterimDi maria isteriz
Laylayla lay laylayla layşampiyon galatasaray yazdıracağız
![]()
isimden dolayi kelek cikma gibi bir olasiligi yok bu bambanin
yani bir futbolcunun ismi ne olmali diye soruldugunda
messi
pele
ronaldo
bamba
derim
Birgün Hayri Cundu anlayacaksınız ama çok geç olacakHayri'nin iki tarafin da mesajini begenmesi![]()
Rieder?
Katılmıyorum içlerinde en komplike olan riederBizimle isimleri çıkan hiç bir genci 1 dakika bile izlemedim. Videoya göre konuşuyorum Zakharyan diğerlerinden en az 3 gömlek üstün. Zakharyan ve diğerleri diyebiliriz.
bana da öyle geldi videolardanBizimle isimleri çıkan hiç bir genci 1 dakika bile izlemedim. Videoya göre konuşuyorum Zakharyan diğerlerinden en az 3 gömlek üstün. Zakharyan ve diğerleri diyebiliriz.
Gönül ister ki ikisinide alalım.zak forvet arkası rieder 8 de müthişBence de en iyi video Zakaryan. Videodaki vuruşlari, dokunuşları, topu inletmesi![]()
ne hale geldikekşi sözlük açılmıor heis arabistan değil bura
uzucu bir durumAçılmıyor.
Tam bir orta doğu ülkesi olduk çok şükür. 80 lerin ırakı bilemedin devrim öncesi İranı misali oldukne hale geldik![]()