Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elemelerde kalsın bunlar önce geçelim sonra gidiyorsa gitsinler
Onların hepsi domino taşı gibi birbirine bağlı aslında nasıl sergio gelince mertens o gelince toreyra o gelince ikardi o gelince zaniolo geldi yazın ikardiyi tutabilirsen toreyrada kalır o kalırsa zanioloda kalır bunlar kalırsa şl ml hesabına boeyle nelsonda kalır

1i olmayınca diğerleride olmayacakmış gibi hissediyorum

Az çok orta, şut, çalım becerisi var ancak asıl sorunu koşu temposu.Bizden alt seviye liglerde ya da bizim alt liglerde forma şansı bulabilir ancak!Normal tempoda oynanan Kasımpaşa maçında dakika 35'te tempoya ayak uydurmak için kendisini zorladığında mide bulantısı yaşamış ve oyundan alınmıştı.Başka eksikliği olsa bir şekilde kapatır oyuncu gelişebilir Boey, Berkan, Barış Alper gibi ancak ligin koşu temposuna ayak uyduracak durumda değilse buna "seviye farkı" deniyor.Real Madrid 'e de koysan oynamaz yani,alt seviye liglere (Arabistan,Çin, Katar, Romanya vb.) geri göndermeye bakacaz artık.
Bence en büyük sorunu çok fazla basit oynuyor top ayağında hiç durmuyor nerdeyse onun dışında tekniğinde sıkıntı yok Morutan mesela değerlendirmemiz gerektiğini düşünenlerdenim şampiyonluğa gitsek de iyi günde de söylemek lazım Boey mesela sene başı herkes bende dahil gözden çıkarmıştık nereye veririz diye konuşuyorduk geçen sene alınan yatırım oyuncuları kötu değildi kötü olan genel kadroydu mesela yaratıcı oyuncu eksikligi vardı orta sahada da hücumda da Berkandan bunu bekliyemezsin asker oyuncu Cicaldau yaraticilikda beklentiyi karşılayamadi Oliviera bunu yapıyor hücumda zaten yaratıcılık hiç yoktu nerdeyse.

ifbye bakışımız şundan ibaret olmalıdır

365 gün
nkfvas
aakfb

kendileriyle maçımız varsa -> cimboma rahat yok o. çlara koymadan tezahüratı ya da tek bir dileğim var cimbom bom samiyende fbye koymak
koyduysak -> söyle fb söyle söyle ne oldu a.a. CİMBOM mu koydu??? a.a cimbom mu koydu???
koymadıysak -> nkfvas aakfb etc

onun dışındaki övgüler, brawolar yok arda güler çok yetenekliymiş jesus iyi hocaymış bunlar ifb forması giyip bağdat cdsinde trabzonsporlu avlamakla eşdeğerdir

+1905

Toreyra zaniolo ve icardi için biz toparlanma süreciydik keşke kalsalar ama gideceklerdir

Nelsonu sene başı,boeyi devre arası şampiyonluk için zor tuttuk,yazın iyi teklif gelir ve onlarıda yolcularız

E.timur olduğu için gidenlere pek takılmıyorum yerlerine aynı kalitede hamleler yapacaktır ama fw ve 6no çok kritik, dembele ikardinin yerini tutarmı sence ?
Icardi world class Dembele bir tık altı olarak bakmak lazım.

Bir de esas mevzu ten uyumu oldu Icardiyle bir de Wanda'yı salınca o açığı bizle kapadı gibi oldu. Btw ben PSG'nin çok zorlayacağını sanmam daha yeni Sarabia'yı 5e sattılar ama maaş konusunda imza parasıyla max 4-5 net veririz biz.

Dembele belki daha çok gol atar ama Icardi gibi bütünleşme zor.

Torreira konusuna katılmıyorum btw, top seviyeden düşen adama bir daha yüksek bons vermiyorlar, Melo gibi. Zaniolo'nun ise bir tık kendini göstermesi lazım, seneye devre arasından önce gitmez.

Kadro iyi, kaliteli ve başarı ortada.

Ancak yeni kurulan kadro yeni sezonda yeniden dağılacak gibi duruyor.

İcardi kiralık. Gomis, Mertens, Mata son kontratları gibi duruyor.
Nelson, Kerem, Boey, Toreira her an transfer olacak gibi piyasaya sahipler.

Tekrardan bir transfer süreci olacak gibi. Umarım Mancini ve Terim'in son dönemindeki yönetimlerin transfer politikası ile takıma yeni Tarıklar, Ömerler, Babeller ve niceleri eklenmez.

Gelen büyük isimler için 'projeye ikna oldular' diyoruz da niye bu adamların hepsinin proje tamamlanmadan gideceğine adımız gibi eminiz? Ben Nelsson veya Boey'den sadece birinin gideceğini, diğer tüm oyuncuların kalacağını düşünüyorum. Icardi'ye de bir formül bulunacaktır eminim.

İcardi efect den ötürü şuan Haaland gelse lan acaba İcardi daha mı iyi diyeceğiz bence bu seneye odaklanmalıyız İcardi meselesi olacağına varacak Başkanın ve Erden beyinde şuan bir fikri olduğunu sanmıyorum. İcardi'yi almaya çalışacağız sadece o kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt