Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.609
- 4.493
- 1.328
Var, alternatifleri de sevmiyorum şuana kadar samimi gelen de ince ama o da kazanamaz, artık siyaset konuşmak istemiyorum yanlış anlaşılıyorumBöyle mantik mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var, alternatifleri de sevmiyorum şuana kadar samimi gelen de ince ama o da kazanamaz, artık siyaset konuşmak istemiyorum yanlış anlaşılıyorumBöyle mantik mi var
müzede kupa da olmaz herhaldeİcardi,zaniolo,toreyra,boey ve nelson seneye olmaz
Zaniolo yerine dimaria boey yerine müldür gelir,icardiyle toreyra yerine gelecek ikili çok önemli
Ülke iyi olsun, harika yönetilelim Galatasaray şampiyonluğunu görmesem de olur. Benim demek istediğim mevcut muhalefette bana ışık vermiyor, düzeltecek hissiyati vermiyor o zaman niye tek avuntum Galatasaray'in şampiyonluğundan vazgeceyim kiAynen hiç bir şey değişmeyecek varsayımıyla 20 kaldılar 40 sene daha kalsınlar, padişahlık falan da geri gelsin hiç değişmesin hatta.
Neyse.
O 5liden hangisinin kalacağını düşünüyosunBu ne lan
müzede kupa da olmaz herhalde
Dzeko belkiDusundum dusundum Icardinin boslugunu dolduracak bir adam bulamadim. Gelecek sezon büyük bir boşluğa düşeceğiz. Kim gelirse gelsin yapamadiklari gözümüze batacak. Gene elim ayağım titremeye başladı.
Beklediğimiz teklifi almadığımızı satmayız.O 5liden hangisinin kalacağını düşünüyosun
Zaniolo gidecek ama dimaria gelecek
E.timura güven
Elemelerde kalsın bunlar önce geçelim sonra gidiyorsa gitsinlerO 5liden hangisinin kalacağını düşünüyosun
Zaniolo gidecek ama dimaria gelecek
E.timura güven
İngiltere'ye gidebilse Roma oraya satardı herhalde. İtalya'ya gider yine giderse.Beklediğimiz teklifi almadığımızı satmayız.
Torreira'yı top kulüplerin isteyeceğini sanmam, Milan diyor herkes de orası dolu Milan'da. Inter desen yarısı orta saha takımın. Fio leşleri oynuyor yani nereye gidecek.
Zaniolo konusu yine belirsiz, EPL dışında 30+ teklif imkansız şu an.
Boey ve Nelsson da işte totalde 40 getirirlerse satılırlar ki satılsınlar da o bedellere.
Gidebilse ne demek Barışİngiltere'ye gidebilse Roma oraya satardı herhalde. İtalya'ya gider yine giderse.
Yerine alacağı oyuncu önemli. Diagne gibi herif gelirse gör sen elestiriyiErden Timur'a güveniyorum o yüzden icardi giderse üzülürüm ama ya nasıl gitti felan diye de eleştirmem
Dusundum dusundum Icardinin boslugunu dolduracak bir adam bulamadim. Gelecek sezon büyük bir boşluğa düşeceğiz. Kim gelirse gelsin yapamadiklari gözümüze batacak. Gene elim ayağım titremeye başladı.