Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifbye bakışımız şundan ibaret olmalıdır

365 gün
🎶nkfvas
🎶aakfb

kendileriyle maçımız varsa -> cimboma rahat yok o. çlara koymadan tezahüratı ya da tek bir dileğim var cimbom bom samiyende fbye koymak
koyduysak -> söyle fb söyle söyle ne oldu a.a. CİMBOM mu koydu??? a.a cimbom mu koydu???
koymadıysak -> 🎶 nkfvas aakfb etc

onun dışındaki övgüler, brawolar yok arda güler çok yetenekliymiş jesus iyi hocaymış bunlar ifb forması giyip bağdat cdsinde trabzonsporlu avlamakla eşdeğerdir

Ben Erden beye güveniyorum tek sorun İcardi konusu olur.Boey,nelsson,torreira gibi adamları yerine iyi oyuncu almadan bırakmayız sonuçta sözleşmeli oyuncularımız.

Dusundum dusundum Icardinin boslugunu dolduracak bir adam bulamadim. Gelecek sezon büyük bir boşluğa düşeceğiz. Kim gelirse gelsin yapamadiklari gözümüze batacak. Gene elim ayağım titremeye başladı.

Aynen hiç bir şey değişmeyecek varsayımıyla 20 kaldılar 40 sene daha kalsınlar, padişahlık falan da geri gelsin hiç değişmesin hatta.

Neyse.
Ülke iyi olsun, harika yönetilelim Galatasaray şampiyonluğunu görmesem de olur. Benim demek istediğim mevcut muhalefette bana ışık vermiyor, düzeltecek hissiyati vermiyor o zaman niye tek avuntum Galatasaray'in şampiyonluğundan vazgeceyim ki

aşırı pesimist olan,düşünen arkadaslar var,biz yeterki sampiyonlar ligine kalalım çogu oyuncu icin o kapı enaz maaş kadar önemlidir

O 5liden hangisinin kalacağını düşünüyosun

Zaniolo gidecek ama dimaria gelecek

E.timura güven
Beklediğimiz teklifi almadığımızı satmayız.

Torreira'yı top kulüplerin isteyeceğini sanmam, Milan diyor herkes de orası dolu Milan'da. Inter desen yarısı orta saha takımın. Fio leşleri oynuyor yani nereye gidecek.

Zaniolo konusu yine belirsiz, EPL dışında 30+ teklif imkansız şu an.

Boey ve Nelsson da işte totalde 40 getirirlerse satılırlar ki satılsınlar da o bedellere.

Beklediğimiz teklifi almadığımızı satmayız.

Torreira'yı top kulüplerin isteyeceğini sanmam, Milan diyor herkes de orası dolu Milan'da. Inter desen yarısı orta saha takımın. Fio leşleri oynuyor yani nereye gidecek.

Zaniolo konusu yine belirsiz, EPL dışında 30+ teklif imkansız şu an.

Boey ve Nelsson da işte totalde 40 getirirlerse satılırlar ki satılsınlar da o bedellere.
İngiltere'ye gidebilse Roma oraya satardı herhalde. İtalya'ya gider yine giderse.

Şahsi düşüncem satılan oyunculardan 75 milyon euro kazanalım şampiyonlar ligine gitmesekte olur. Önemli olan o 75 milyon euroyu doğru şekilde kullanıp tekrar o seviyelere çıkartmak ve bunu yapacak vizyonda Erden Timur var , adamın hayatının belgeselini seyrettikten sonra net anladım acayip bir vizyonu var

Erden Timur'a güveniyorum o yüzden icardi giderse üzülürüm ama ya nasıl gitti felan diye de eleştirmem

ulan bi haber verdik

haberimizi yalanlamak icin wanda bile araya girdi

yillarin kolpacisiyimdir tövbe ettik kolpaya bu yaz, hayatimda ikinci defa gercek bir duyum verdim

olana bak ya

icardi giderse kendimi keserim

Dusundum dusundum Icardinin boslugunu dolduracak bir adam bulamadim. Gelecek sezon büyük bir boşluğa düşeceğiz. Kim gelirse gelsin yapamadiklari gözümüze batacak. Gene elim ayağım titremeye başladı.

Belottiye gitmeyiz inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt