Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boey hazir piyasa yapmışken 5-6 bakmadan satmak lazım...biliyorsunuz sezon bası kadro disi kalmisti, elimizde patlar yoksa. Fransa'dan teklif vardi...

Emre orasi idare eder, saglam bir Emre Boey kadar oynar. O paraya Haji Wright alırız. +1 yabancı kontenjan acicagiz

win win situation.
Nuri sen döneri fazla kaçırmışsin yat uyu gecer

Bu takımda Cicaldau’yu şans verelim. Bir yerlere kesin satarız. Berkan bile top oynamaya başladı, onu da kurtarabiliriz. Zarar etmeden satmak için.
Cicaldau nun tekniğinde normalde sıkıntı yok sıkıntı olan top ayağında tutmadan oynamaya çalışıyor orta saha oyuncusu topla ilişkisi iyi olmalı belki sistem takımlarında Almanya ligi Mainz felan tarzı takımlarda iş yapabilir futbol stili bizim ülkeye uygun degil

Cicaldau gömüldüğü kadar kötü topçu değil ama fazla para verdiğimiz gerçek bir şekilde faydalanmaya bakmalıyız saçma sapan yerlere kiralamak yerine

Bu ülkeden umudum yok benim ama Galatasaraydan ümidim var her zaman, o yüzden Galatasaray şampiyonluğunu hiçbir şeye değişmem.

Wanda’nın Icardi için Milan ve Roma ilgisi mevzusu doğruysa iş karışacak demektir.

Bu kadından kurtulmadığı sürece Icardi’nin bizde kalma ihtimali yok.
Suc bizde. Zaniolo Zakharyan dan önce icardi yi bitirmek gerekiyordu.
Neyse 3 ay doya doya izleyelim sonrasinda gidecek. Bize acil 2 forvet lazim, yoksa elemeye forvetsiz giriyoruz

Wanda’nın Icardi için Milan ve Roma ilgisi mevzusu doğruysa iş karışacak demektir.

Bu kadından kurtulmadığı sürece Icardi’nin bizde kalma ihtimali yok.
Aslında net bir açıklaması yok Icardi’nin transfer mevzularıyla alakalı. Bizim satın alma opsiyonumuzun olmadığından bahsetmiş, gerisi spekülatif haberler. Bu arada Masterchef Argentina’da jüri olacakmış.

İtalyan basınında da Milan ve Roma gibi kulüplerin Icardi’yi değerlendirebileceği konuşuluyor. Disiplin mevzusunu ne yaparız gibi konuları değerlendiriyorlarmış, teklif ya da görüşme yok. Wanda’nın sorunları bize gelmesindeki en büyük etken bana kalırsa. Wanda giderse bu kulüplerden biri alır asıl.

Pazar pazar Arjantin ve İtalya magazin haberlerini araştırdım 🫠

gündemin değişmesi 1 maça bakıyordu ,dün akşam itibariyle deprem filan gündemi kalmadı

ki zaten fenerlilerin hükümet aleyhine anırması vs de tamamen futbolla alakalı

aynı pisligi 8jkda yapacaktır bunlar icin deprem gündemi çoktan bitti ona göre bizde uyanık olmalıyız

Suc bizde. Zaniolo Zakharyan dan önce icardi yi bitirmek gerekiyordu.
Neyse 3 ay doya doya izleyelim sonrasinda gidecek. Bize acil 2 forvet lazim, yoksa elemeye forvetsiz giriyoruz
1. Ortada biten bir mevzu yok.
2. Şimdi alamıyoruz demekki ki almadık.
3. Acil 2 forvet almak falan söz konusu olmayacak. Ortada Dembele planı var alternatif olarak.

Kısacası Icardi’yi öyle çat diye alabilecek bir gücümüz yok, gider 2 forvet alırsan da hiç alamazsın, tezcanlılığa gerek yok.

1. Ortada biten bir mevzu yok.
2. Şimdi alamıyoruz demekki ki almadık.
3. Acil 2 forvet almak falan söz konusu olmayacak. Ortada Dembele planı var alternatif olarak.

Kısacası Icardi’yi öyle çat diye alabilecek bir gücümüz yok, gider 2 forvet alırsan da hiç alamazsın, tezcanlılığa gerek yok.
Bizim haziran sonu elemelerimiz basliyor. Forvetsiz girersek en dandik takima dahil yeniliriz.

Ki dembele alinirsa, icardi tamamiyle kapanir. Ikisinden birini yedekte oturtacak lükstr degiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt