Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
56AA2B34-17CD-4090-B60C-10172EDA0926.webp

Ooooooh en sevdigim

5 Mart'a kadar genç 10 numara alacaksak 6 gün sonra Kasımpaşa maçına 11 çıkabilir. Mertens'i de riske etmemiş oluruz. Gerçi Yunus, Yusuf, Mata da oynayabilir geniş kadro böyle günler için lazım.
Zaniolo 10 oynar Mertens yokken. Rashica, Yılmaz veya Akgün sağda.

Belki kendi potansiyeline güvendiği için formayı alacağına inandığından dolayı gitmek istememiştir. Neden hemen karalama yoluna gittiğimizi anlamış değilim. Hele ki kendi değerlerimize, altyapı oyuncularımıza bu muamelenin yapılmasını sindiremiyorum.
Dostum formayi almayi gectim kadroya bile giremeyip u19da oynar sezon sonuna kadar, ki oyle oluyordu en son maclarda.

Cocuklar kendilerini dusunmeden hareket ediyor onlara sinirleniyorum aylari yillari cope gidiyor.

Bak emine cocuk 17-18 yasinda gitti 2 sene alt ligde oynadi simdi 3. 4. Stoperimiz oldu, keza yunus da. oynamadan olmaz.

Gökhan Dinç ve Haluk bağırmaya başlayınca ellerinde bilgi olmadığını anladım.

Haluk'un elinde gerçekten iyi bilgi varsa başkası üzerine konmasın diye erkenden söylüyor. Kaan Ayhan bilgisi verdiğinde öyle olmuştu.

Luan Candido : Solbek
Brezilya Red Bull takiminda oynadigi icin transferi zor ama gecen sene 11 gol atmis ve 2 asist mi ne. Bu sene de 5 mac 2 asist .

Yine Roger Guedes diye sol kanat var. Ozellikle Cin ligi skorlari cok iyi. Brezilya liginde 10 gol ve 7 gol performansi var

GD: "Fenerbahçe taraftarı laik Türkiye Cumhuriyetinde demokratik hakkını kullanmıştır."

Şampiyon olamayacaklarını anladılar protesto ettik diye bizi şampiyon yapmadılar diye ortalığı ayağa kaldıracaklar görürsünüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anasını satıym lig oynanırken maç yapınca kimse sakatlanmıyordu ne zaman lige ara veriliyor paso bizimkiler sakatlanıp duruyor. Dünya kupası arasında da aynısı olmuştu.

Mertens, Muslera, Zaniolo paşa maçında olmazlar sanmıyorum

Yazın bize yazılmıştı. Ne yapıyor diye bakayım dedim. Kasımdan beri sakatmis

katilmiyorum acikcasi
fb'nin hükümet istifa sloganini elestirenler görüyorum, zamaninda böyle böyle yaptiniz hükümeti elestirmeye hakkiniz yok gibi gereksiz münakaşalara gerek yok bence
kisisel olarak fb sampiyon olacak ama hükümet gidecek deseler kabul ederdim
futbolun 1 eğlence sektörü oldugunu unutmamak lazım

Fenerbahçe hak ediyorsa şampiyon olsun hükümetin gidip gitmemesi sana bana bizim vereceğimiz oylara bağlı bu kadar saf olmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt