- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.865
- 4.143
Ooooooh en sevdigim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afiyet
Zaniolo 10 oynar Mertens yokken. Rashica, Yılmaz veya Akgün sağda.5 Mart'a kadar genç 10 numara alacaksak 6 gün sonra Kasımpaşa maçına 11 çıkabilir. Mertens'i de riske etmemiş oluruz. Gerçi Yunus, Yusuf, Mata da oynayabilir geniş kadro böyle günler için lazım.
Emre zeytinli :ee bitti program
hani son dk bilgisi
verdigi tek haber zaniolo yarın oynamazsa şaşırmayın
Dostum formayi almayi gectim kadroya bile giremeyip u19da oynar sezon sonuna kadar, ki oyle oluyordu en son maclarda.Belki kendi potansiyeline güvendiği için formayı alacağına inandığından dolayı gitmek istememiştir. Neden hemen karalama yoluna gittiğimizi anlamış değilim. Hele ki kendi değerlerimize, altyapı oyuncularımıza bu muamelenin yapılmasını sindiremiyorum.
Isabet olur sıddık. Zira açilmasi zor bir seye benziyor
GD: "Fenerbahçe taraftarı laik Türkiye Cumhuriyetinde demokratik hakkını kullanmıştır."
katilmiyorum acikcasi
fb'nin hükümet istifa sloganini elestirenler görüyorum, zamaninda böyle böyle yaptiniz hükümeti elestirmeye hakkiniz yok gibi gereksiz münakaşalara gerek yok bence
kisisel olarak fb sampiyon olacak ama hükümet gidecek deseler kabul ederdim
futbolun 1 eğlence sektörü oldugunu unutmamak lazım
Yazın bize yazılmıştı. Ne yapıyor diye bakayım dedim. Kasımdan beri sakatmis
Son dakika bilgisi bu işte.zaniolo yarın oynamazsa şaşırmayın

Muslera için daha dün veya önceki gün sakatlığı yüzünden oturarak idman yapabiliyor dediler paşa maçında nasıl kalede olacakmış.
Sefer ve Muhammed den çok çok iyiydi en azındanKarakterli adam. Golcü ayrıca. Bu takımda olsaydı 20 golü vardı gerçi Icardi varken zor oynardı
FM’de GS’ye almıştım efsane olmuştu.Yine Roger Guedes diye sol kanat var. Ozellikle Cin ligi skorlari cok iyi. Brezilya liginde 10 gol ve 7 gol performansi var