- 18 Temmuz 2009
- 81.695
- 238.564
- 5.093
Wrightla Diagne’nin siyahi olmaları dışında benzer tek yanları yok boş yapmayın yeter yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şikeciler işin içindedir 10'dan aşşağı bitmezböyle olacaksa diagne v2 olmaz![]()
diagne daha fazla gol attı haklısın reisWrightla Diagne’nin siyahi olmaları dışında benzer tek yanları yok boş yapmayın yeter yav.
Valla renkdaş bu Gomisin bu halini gören yönetim ve teknik heyet bir daha asla forma morma vermez buna, bitmiş aga adam tükenmiş, yerine kesinlikle bi forvet gelecektir, son saniyeye kadar açık olmalı buraBaşlık hala kilitlenmemis. Forum yönetimi de transfer obezi çıktı. Yazik
Deneme yanılma zamanı değil renkdaş, nokta bir transfer lazım oraya.BAY ve Zaniolo da forvet oynar gerektiginde
İmkanı yok. Diagne tam ahraz topçuydu. Bize gelirken gollerini bi izleyim dedim. Ya boş kaleye ya penaltı ağır çekim goller. Bir tane mi ne kendi bir şeyler katarak attığı gol vardı.Diagne v2 olacağı belli olan bir golcü için neden uğraşıyoruz?
Reis Türkiye liginde bizim çıkış yapmış bir oyuncuyu kulübünden bonservis ile ucuza aldığımızı hiç görüp duydun mu? biz işin içine girdik mi 5'e katlıyor fiyatıİmkanı yok. Diagne tam ahraz topçuydu. Bize gelirken gollerini bi izleyim dedim. Ya boş kaleye ya penaltı ağır çekim goller. Bir tane mi ne kendi bir şeyler katarak attığı gol vardı.
Wright hızı çevikliği driblingi olan bir eleman. Faydalı olabilir. eğer ki ucuza alınırsa sevinirim
Katıldığım bir hususReis Türkiye liginde bizim çıkış yapmış bir oyuncuyu kulübünden bonservis ile ucuza aldığımızı hiç görüp duydun mu? biz işin içine girdik mi 5'e katlıyor fiyatı
Son 2 sezonda biri 26 diğeri 17 gol atmış. Git bak hangisi fazla diye.diagne daha fazla gol attı haklısın reis
Yok beğeniyorum da zor beğenen birisiyim. Futbol Gurmesiyim. Haji Wright 10'dan aşşağı bitmez aynı parayı sezon sonu serbest kalacak Benzemaya gömerimSon 2 sezonda biri 26 diğeri 17 gol atmış. Git bak hangisi fazla diye.
Topla ilişkiye girmiyorum bile.
Senin herhangi bir oyuncuyu beğendiğin yok zaten, amacın ne anlamak güç.
Nelsson 1 m euro etmez diyenden iyi gurme olur.Yok beğeniyorum da zor beğenen birisiyim. Futbol Gurmesiyim. Haji Wright 10'dan aşşağı bitmez aynı parayı sezon sonu serbest kalacak Benzemaya gömerim
Elimizde İcardi varken yedek forvet için Benzemaya parayı gömelim diye düşünen bir arkadaşa laf anlatmaya çalışıyorsun renkdaşNelsson 1 m euro etmez diyenden iyi gurme olur.
Kaşınma Tunahan, bu gurme fikirlerini başka yerlerde beyan et.
Reis o konuda haklısın da Nelsson'la alakalı ilk bir kaç yorumumu gerçekten kötüydü ancak sonrakileri bir kaç renktaş ile dalga geçme amaçlı yazmıştım.Nelsson 1 m euro etmez diyenden iyi gurme olur.
Kaşınma Tunahan, bu gurme fikirlerini başka yerlerde beyan et.
4-4-2?Elimizde İcardi varken yedek forvet için Benzemaya parayı gömelim diye düşünen bir arkadaşa laf anlatmaya çalışıyorsun renkdaş
Elimizde İcardi varken yedek forvet için Benzemaya parayı gömelim diye düşünen bir arkadaşa laf anlatmaya çalışıyorsun renkdaş