- 16 Haziran 2010
- 202.401
- 154.211
- 6.838
Benzema mı geliyormuş? Vay be.
Bu ne büyüklük.
Bu ne büyüklük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya olm kendi kendine varsayımlarla garip garip yorumların var manyak mıyız biz Wright'a 10 gömücezReis o konuda haklısın da Nelsson'la alakalı ilk bir kaç yorumumu gerçekten kötüydü ancak sonrakileri bir kaç renktaş ile dalga geçme amaçlı yazmıştım.
4-4-2 de ileri ikili Benzema ve İcardi mi olacak4-4-2?
İcardinin yedeği olarak Hacıya vercepimiz parayı ona gömelim diye bir düşünce varBenzema mı geliyormuş? Vay be.
Bu ne büyüklük.
Aksine Fenerbahçe maçını bize aldırın açıklaması.Bu bizi küme düşürmeyin açıklaması.
Devlet ve hükumet arasında ki farkı şu millet bir türlü anlamadı. Hükumet istifa dersen hükumeti elestirirsin ama Türkiye yıkılsın dersen devleti hedef almış olursun işte bu suçtur ama diğeri protestodur
Ben bu tip tartışmalarda en çok yoran şey de bu. Bu yüzden artık hiç yormuyorum kendimiDevlet ve hükumet arasında ki farkı şu millet bir türlü anlamadı. Hükumet istifa dersen hükumeti elestirirsin ama Türkiye yıkılsın dersen devleti hedef almış olursun işte bu suçtur ama diğeri protestodur
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi