Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.866
- 22.622
- 1.388
Ne Renato'su ne Pogba'sı. Kiralık geliyorlar maaşlarının yarısını da kulüpleri mi karşılıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapattık.Renato Sanches ve Hacırayt tat katar can katar
4 milyon fazla olmaz mı?Hacırayta her bir cmsi için 100 bin dolar makuldür
Esasen kimin oyuncusu o valenciada kiralık mı? Saman alevi gibi romada çok kısa bir dönem parladı ve söndü.Valencia taraftarları Justin Kluivert hakkında güzel şeyler söylüyorlar.
Yaz için yoklasak aslında. Şöyle bir kanat oyuncusu lazım Avrupa'da
Roma'nın oyuncusu. Valencia'nın €10m opsiyonu varmış ama para harcayacak durumda görünmüyorlar oyuncunun da çok kalmak isteyeceğini sanmıyorumEsasen kimin oyuncusu o valenciada kiralık mı? Saman alevi gibi romada çok kısa bir dönem parladı ve söndü.
Ağzın bal yesinHakan Çalhanoğlu dedikoduları net yalan. Inter tutmak için yanıp tutuşuyor. Net maaşı €5m ve bonuslarla €6m vererek uzatmak için anlaşmak üzereler.
İtalya'daki en iyi orta saha oyuncularından biri bu sezon. Brozovic sakatlanınca 3-5-2 orta saha üçlüsünün en gerisine geçti stoperlerin önünde regista gibi oynuyor. Harika oynuyor için Xabi Alonso kaçmış gibi adeta. Inter için vasat sezonun en güzel detaylarından biri oldu
İstemeyenlere sadece gülüyorum. Hele İlkay'ı istemeyenlere kahkaha atıyorum
Valencia küme hattında sanırım, düşebilirler hatta.Roma'nın oyuncusu. Valencia'nın €10m opsiyonu varmış ama para harcayacak durumda görünmüyorlar oyuncunun da çok kalmak isteyeceğini sanmıyorum
Roma'da pek oynamadı bu arada. Çok çalkantılı bir dönemiydi kulübün zaten, Monchi gelmişti kadroyu karman çorman etmişti. Ajax'ta çok iyiydi ama sanırsam, onu içimizdeki Hollandalılara sormak lazım
7-8 bandına biter bu transfer de talibi çok olabilir. CL faktörüyle belki ikna ederiz
Kim sakatSakatlıklar hakkında açıklama yapılacaktı güya yapıldı mı?
S. ZerenfieldIcime dogdu, Zakharyan bizim olacak.

Mertens sakat galibaKim sakat