Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.Y oyumuz sana durumu biliyorsun el ayak kafa gövde ne varsa taşın altına koy artık

Ağzın bal yesin
Şok oldum Mesut'la falan karşılaştıranları okuyunca. Mesut 2018'de £350k haftalık maaşı kapınca yatışa geçmiş bir adam. Buraya gelmeden 1.5 sene önce futbolu bırakmıştı hatta 7-8 aydır ayağına top bile değmemişti

İlkay daha iki sezon önce mi ne City'nin en skorer oyuncusu olmuştu. Herif dünyanın en iyi takımının vazgeçilmez parçalarından biri. Daha ne olması lazım yani

Çalhanoğlu'nu da milli takımdan milli takıma izleyenler kötüleyip duruyor. Milli takım ne zaman iyi top oynamış da o herif aksamış yani. 10 numara da oynar orta sahanın ortasında da oynar regista gibi DM de oynar. Sanılanın aksine çalışkan mücadeleci bir herif. Müthiş tekniği var şutörlük duran top öldürücü pas her şey var. İş yapmama ihtimali yok yani. Bu sezon herhangi bir Inter maçını izlemek yeterli adamın kapasitesini görmek için

Ha zaten olmaz bence dediğim gibi maaşı net €5m (Inter, gli stipendi 2022/23: Lukaku davanti a tutti | Calcio e Finanza) ve daha yeni şu haberi gördüm:

Haberi çeviren yanlış çevirmiş bonuslar dahil net €6m olacak 2026'ya kadar da sürecekmiş sözleşmesi

Valencia küme hattında sanırım, düşebilirler hatta.
Evet çok kötü durumdalar ama hiç izlemedim bu sene. Taraftarları protesto yapıp duruyor. Lim diye uyuz bir sahipleri var kulübe ya benimsin ya toprağın muamelesi yapıyor. Leş leş işleri var şimdi detaya girmeye gerek yok.

Biraz bizim için Kerem geçen sezon neyse bunlar için Kluivert bu sene o gibi duruyor. Yalnız İspanya'da düşme hattı çok karışık ve Valencia bence bir şekilde düşmeyecek kadrosu ve büyüklüğü itibariyle. En kötü hakemler kurtarır

Şok oldum Mesut'la falan karşılaştıranları okuyunca. Mesut 2018'de £350k haftalık maaşı kapınca yatışa geçmiş bir adam. Buraya gelmeden 1.5 sene önce futbolu bırakmıştı hatta 7-8 aydır ayağına top bile değmemişti

İlkay daha iki sezon önce mi ne City'nin en skorer oyuncusu olmuştu. Herif dünyanın en iyi takımının vazgeçilmez parçalarından biri. Daha ne olması lazım yani

Çalhanoğlu'nu da milli takımdan milli takıma izleyenler kötüleyip duruyor. Milli takım ne zaman iyi top oynamış da o herif aksamış yani. 10 numara da oynar orta sahanın ortasında da oynar regista gibi DM de oynar. Sanılanın aksine çalışkan mücadeleci bir herif. Müthiş tekniği var şutörlük duran top öldürücü pas her şey var. İş yapmama ihtimali yok yani. Bu sezon herhangi bir Inter maçını izlemek yeterli adamın kapasitesini görmek için

Ha zaten olmaz bence dediğim gibi maaşı net €5m (Inter, gli stipendi 2022/23: Lukaku davanti a tutti | Calcio e Finanza) ve daha yeni şu haberi gördüm:

Haberi çeviren yanlış çevirmiş bonuslar dahil net €6m olacak 2026'ya kadar da sürecekmiş sözleşmesi

2 sene önce en skorer oyuncusu diyerek çok geriye gitmişsin geçen sene citynin muazzam geri dönüşünde ateşi yakıp pl şampiyonu yaptı takımını demek bile yeterli olur.

bir daha hesapla istersen
Boyu 200 cm yerine 190 cm dersek 19 milyon USD eder, yuvarlamıştım zaten; hala ikna olmadıysan sen check etmelisin sanki?! (Aritmetik zekam 8 yaşımdan beri çok iyidir, her konuda o denli iddialı değilimdir!)...

Ha, vücudunun bilmem neresi için kastedilmiş olabileceğini sonradan farkettim, geyiğe vurmuş galiba canı sağolasıca renktaşlar...

Herkes Ronaldinho istiyor. Illaki calim atacak, samba yapacak

Forvet nasıl alınmaz hayret ediyor insan. Gomis in ayağını uzatacak hali yok

Forvete gerek var mı gerçekten ?
Bir fırsat transferi olur birşey diyemem ama barış var Zaniolo var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan Çalhanoğlu dedikoduları net yalan. Inter tutmak için yanıp tutuşuyor. Net maaşı €5m ve bonuslarla €6m vererek uzatmak için anlaşmak üzereler.

İtalya'daki en iyi orta saha oyuncularından biri bu sezon. Brozovic sakatlanınca 3-5-2 orta saha üçlüsünün en gerisine geçti stoperlerin önünde regista gibi oynuyor. Harika oynuyor için Xabi Alonso kaçmış gibi adeta. Inter için vasat sezonun en güzel detaylarından biri oldu

İstemeyenlere sadece gülüyorum. Hele İlkay'ı istemeyenlere kahkaha atıyorum
ahberd

torreira-hakan
ilkay

üçlüsü mü?

hakan-renato sanchez
ilkay

üçlüsü mü?

Gaziantep'in oyuncularının önemli bir kısmı transfer olamamış hâlâ. Transfer etmesek bile çekilen kulüplerin oyuncularına tesislerimizi açıp antrenman imkânı tanımalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt