Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pogba gelecek sezonki kadromdaydı. Üzüldüm.

Haji Wright'ı ismeyen sadece ben miyim? Transfere ihtiyacımız yok bence sırf transfer yapmak içinse hiç gerek yok.
En dar rotasyon olan bölge orası makul şartlarda olursa iyi olur, hiç bir olumsuzluk olmayacaksa evet gerek yok ama olursa BAY'a çok güvenemem ben açıkcası forvet bölgesinde

Bize hem forvet hemde Sergio’ya alternatif olacak genç bir oyuncuya ihtiyacımız vardır. Bu isimde net olarak Zakharyan’dır. Sergio olmadığnda pozisyon ve ataklarımız yarı yarıya düşüyor. Midtso orayı dolduramıyor maalesef.

En dar rotasyon olan bölge orası makul şartlarda olursa iyi olur, hiç bir olumsuzluk olmayacaksa evet gerek yok ama olursa BAY'a çok güvenemem ben açıkcası forvet bölgesinde
Mertens oynayabilir. Ben Haji Wright'a 4-5 milyon euronun dahi fazla olduğunu düşünüyorum açıkçası. ABD'li futbolculara karşı antipatim olduğundan belki.

Bize hem forvet hemde Sergio’ya alternatif olacak genç bir oyuncuya ihtiyacımız vardır. Bu isimde net olarak Zakharyan’dır. Sergio olmadığnda pozisyon ve ataklarımız yarı yarıya düşüyor. Midtso orayı dolduramıyor maalesef.
Keşke Yusuf’u oraya entegre edebilsek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt