- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Pogba tam takim kimyasini sacma sapan hareketlerle bozacak bir tip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Popga %100 Bjkde
En dar rotasyon olan bölge orası makul şartlarda olursa iyi olur, hiç bir olumsuzluk olmayacaksa evet gerek yok ama olursa BAY'a çok güvenemem ben açıkcası forvet bölgesindeHaji Wright'ı ismeyen sadece ben miyim? Transfere ihtiyacımız yok bence sırf transfer yapmak içinse hiç gerek yok.
Mertens oynayabilir. Ben Haji Wright'a 4-5 milyon euronun dahi fazla olduğunu düşünüyorum açıkçası. ABD'li futbolculara karşı antipatim olduğundan belki.En dar rotasyon olan bölge orası makul şartlarda olursa iyi olur, hiç bir olumsuzluk olmayacaksa evet gerek yok ama olursa BAY'a çok güvenemem ben açıkcası forvet bölgesinde
Onurumla Pogba transferini konusuyorumdur
Sıddık Saraylı mıPogba bu sene Sıddık Saraylı ile aynı sayıda maçta forma giymiş.
Keşke Yusuf’u oraya entegre edebilsek..Bize hem forvet hemde Sergio’ya alternatif olacak genç bir oyuncuya ihtiyacımız vardır. Bu isimde net olarak Zakharyan’dır. Sergio olmadığnda pozisyon ve ataklarımız yarı yarıya düşüyor. Midtso orayı dolduramıyor maalesef.
Yusuf neyin kafasını yaşıyor anlamadım gitti. Yeteneği aşikar kafa gidik ama. Son Alanya maçında da görüldüğü gibi sıfır mücadele. Yoksa takım içinde ki en yetenekli 3-4 isimden biri.Keşke Yusuf’u oraya entegre edebilsek..