Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mason greenwood denen cocgun transfarmarkt da degeri yok sifir gorunuyor .sadece acik arttirma diyorlar ne demek bu bilgisi olan var mi ?
Bu çocukta büyük wonderkid idi. Lakin tecavüz davaları falan oldu bunun yüzünden 1-1.5 senedir top oynamıyor hatta antrenman falan yaptı mı falan onu da bilmiyorum. En son o tecavüz davalarından aklandığı haberlerini okudum eğer gerçekten suçsuz bulunarak aklandıysa bonservisi alınabiliyorsa ciddi bir fırsat transferi olabilir ama tam bir sürpriz yumurta şuan. Ha suçsuz olarak aklanmamış ve işin içine para ve anlaşma tarzı şeyler girdiyse gelmesin hiç gerek yok zaten ilgileneceğimizi sanmıyorum.

Greenwood ayrıca kız arkadaşını dövmüştü. Videoları falan var internette. Pislik herifin teki

Greenwood ayrıca kız arkadaşını dövmüştü. Videoları falan var internette. Pislik herifin teki
Bütün davalardan aklanmış o yüzden tekrar futbola dönecektir.

Çok büyük potansiyeldi yazık oldu. Umarım toparlayabilir yaşadıkları kolay şeyler değil.

Greenwood picin teki. Davanin dusmesi onu sucsuz kilmiyor. Hem ses kayitlarinda hem goruntulu olarak kiz arkadasini nasil dovdugu ve şiddet uyguladığı ortada, ayrica tecavuz etmek istemesi de bu kayitlarda var. Buyuk ihtimal perde arkasinda iki tarafta anlasmistir. Sonucta suclu degilim diyecek cezai bir karar olmadigi icin.

Çok okumadım o konuda ama tanıkların ifadelerini geri çekmesi sonucu aklandı diye biliyorum. Para konuştu büyük ihtimal
Ben direk suçsuz olarak aklandı diye okumuştum. Gerçi büyük wonderkid idi bu çocuk. Manchester bedavaya denecek fiyata bırakırsa senin dediğin gibidir yok gerçek anlamda aklandıysa en azından kiralarlar 1-2 sezon durumunu görmek için sonuçta son yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeleri var.

Greenwood en son geçen sene ocakta oynamış, bu adam zaten geldi maç temposu kazandı diyene kadar lig biter

Bütün davalardan aklanmış o yüzden tekrar futbola dönecektir.

Çok büyük potansiyeldi yazık oldu. Umarım toparlayabilir yaşadıkları kolay şeyler değil.
Yaşadıkları nasıl kolay değil yaw. Hiçbir şey yaşamadı o herif. Kefaletle yargılandı zaten. Kan parasıyla çıktı muhtemel

Greenwood Sivasspor/Basaksehire daha iyi uyar. Bize gelmesin

Ben direk suçsuz olarak aklandı diye okumuştum. Gerçi büyük wonderkid idi bu çocuk. Manchester bedavaya denecek fiyata bırakırsa senin dediğin gibidir yok gerçek anlamda aklandıysa en azından kiralarlar 1-2 sezon durumunu görmek için sonuçta son yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeleri var.
O dönem ses kayıtları falan çıkmıştı. Suçlu o herif

Greenwood picin teki. Davanin dusmesi onu sucsuz kilmiyor. Hem ses kaydi hem goruntulu olarak kiz arkadasini nasil dovdugu ortada, ayrica tecavuz etmek istemesi de bu kayitlarda var. Buyuk ihtimal perde arkasinda iki tarafta anlasmistir. Sonucta suclu degilim diyecek cezai bir karar olmadigi icin.
Bu kadar detaylı bilmiyorum dediğin gibi arka tarafta anlaşmalar olmuştur yüksek ihtimal. Çok büyük yetenekti. Bjk veya Fb kiralarsa hatta alırsa şaşırmam. Robinho oynadı, övüldü falan sonuçta. Takımımda olsun istemem ki Erden Timur yaz aylarında bir şirketle anlaşıp oyuncularla çıkan haberleri ve doğruluğunu, karakter analizini yaptırıldığından bahsetmişti o yüzden listemize girme ihtimalini görmüyorum.

Yaşadıkları nasıl kolay değil yaw. Hiçbir şey yaşamadı o herif. Kefaletle yargılandı zaten. Kan parasıyla çıktı muhtemel

Bu nasil bir mesaj? Bunu okuyan biri Greenwooda siddet uyguladi sanacak ve herif daha bundan dönememis sanacak.

İşin aslını bilmiyoruz. Eğer o tarz işler yapmışsa zaten Allah belasını versin yok eğer iftira ise ve aklanmışsa yaşadığı şeyler kolay değil o yaşta. Büyük oyuncu olacaktı ben onu demek istiyorum. Millet iyice zıvanadan çıktı her dediğimizi farklı yere çekiyorlar. Benjamin Mendy'in kariyeri bitti o nasıl kan parası ile çıkmadı verecek parası mı yoktu? Neyse nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın.

Yok reis lafım sana değil yav :D Dursun başkan ve ekibi şu an Haaland Mbappe gibi yıldız oyuncular dışında diğer bilinen futbolcuları alma ihtimali var.Firmino'yu alamayız diyemem :D
Alabileceğimizi düşünüyorum da şimdi gelse diyorum Mertens'in yerine oynasa neler yaşarız diye düşünmüyor değilim bak Mertens'i de çok severim o derece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt