- 26 Ocak 2021
- 35.178
- 33.795
- 2.233
Ne alaka yav.ırz düşmanını istiyorsun ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka yav.ırz düşmanını istiyorsun ama
Ucan tekme via adim @Alper Altun.#10 greenwood
O depresyon işi de şöyle bu arada taraftarlar çocuğun evine gelip tehdit ediyorlar o olaydan sonra ailesi ile Roma dışına taşınıyor oyuncu. Böyle bir ortamda bu çocuk nasıl konsantre olsun, nasıl mutlu olsun.torreira fırlaması ve sergio hep bu yabancıları kıvama getiriyor, icardi ile de hemen kanka olup rehabilite etmişti hatırlarsanız.
Oynar oynamaz bilmiyorum ama hiç zarar edeceğimizi sanmıyorum. O yaşta para yatırdığımız hiçbir adamdan zarar etmedik. Bruma, Telles... En kötü aldığımız paraya göndeririz. Kafa yapısını biraz değiştirip olgunlaşırsa zaten direkt 11 oyuncusu olur.Yusuf Demir'den zarar edeceğimizi hiç düşünmüyorum zaten daha 19 yaşında o çocuk Morutan ile arasında 3 yaş var. Tek ihtiyacı öz güven ve sıklıkla oynamak. Bu sezon değil belki ama önümüzdeki 2 sezon içinde ilkinde rotasyon(25maç civarı) 2.sin de yani Mertens gittikten sonra da 11 olursa rahatlıkla 13-15'i bulur. Hatta sezon bile aldığımız paraya girme satma ihtimalimiz var sırf potansiyeli ve pazarı itibariyle.
sevgi arıyorsa doğru kulübe geldi, yeterki işini doğru yapsınO depresyon işi de şöyle bu arada taraftarlar çocuğun evine gelip tehdit ediyorlar o olaydan sonra ailesi ile Roma dışına taşınıyor oyuncu. Böyle bir ortamda bu çocuk nasıl konsantre olsun, nasıl mutlu olsun.
#10 greenwood
Yaz transfer donemin zevkine limon sıkmaması icin banlanmalıönce nöbeti sonra da transferi bitirdin ahbert
varÇok çok büyük sürpriz olmadıkça transfer dönemi kapandı diyor muhabirler.
Sizce son 2 gün bir anda transfer yapmamızı sağlayacak çok çok büyük sürpriz olabilecek biri var mı?