Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'dan hiçbir takım 35milyon gibi bir para vermez veremez ki oyuncu form tutana kadar sezon bitecek zaten ,bunları muhabirlerde iyi biliyor ama işte amaç bizim zeka seviyesi düşük taraftarları yakalayıp kışkırtmak istiyorlar

İtalya'dan hiçbir takım 35milyon gibi bir para vermez veremez ki oyuncu form tutana kadar sezon bitecek zaten ,bunları muhabirlerde iyi biliyor ama işte amaç bizim zeka seviyesi düşük taraftarları yakalayıp kışkırtmak istiyorlar
Merih'in bile 21m€'ya transfer olduğu ligden bahsediyoruz değil mi? :)

Merih'in bile 21m€'ya transfer olduğu ligden bahsediyoruz değil mi? :)
20 üstü nadir ödenen bedeller İtalya’da, Halim haklı. Öyle çat diye vermiyorlar hele 30 üstü çok daha nadir.

Zaniolo’ya verirler ama.

20 üstü nadir ödenen bedeller İtalya’da, Halim haklı. Öyle çat diye vermiyorlar hele 30 üstü çok daha nadir.

Zaniolo’ya verirler ama.
Juve daha bu sezon 40m€ üzeri iki transfer yaptı. Milan'da keza öyle. Inter ve Atalanta'yı saymıyorum bile. Durduk yere düz bir adama vermezler tabiki ama Zaniolo'nun yeri başka o ligde, biraz kıpırdanırsa rahatlıkla verirler.

Juve daha bu sezon 40m€ üzeri iki transfer yaptı. Milan'da keza öyle. Inter ve Atalanta'yı saymıyorum bile. Durduk yere düz bir adama vermezler tabiki ama Zaniolo'nun yeri başka o ligde, biraz kıpırdanırsa rahatlıkla verirler.
Serie A tarihinde 30 üstü bons ödenen oyuncu sayısı 50.

Yüksek bir frekans yok yani kesinlikle. Juve yapıyor daha çok, onlar da aklanmazlarsa yine küme düşecekler zaten.

Hem yeniden doğuş kafasında olması hem de kısa sürede tekrar transfer ihtimali ile, bir sakatlık yaşamazsa deli fişek bir Zaniolo izleyeceğiz hissine kapıldım.

Zaniolo, Boey, Nelsson, Torreira ve Kerem toplamda 150 milyon euro kazandiracak camiamiza birkac yil icinde. Bu paralari Sn. Erden Timur iyi degerlendirir ve kulubumuz icin yeni bir cag baslar.

İtalya'da satışlar ne olursa olsun Zaniolo sakatlık yaşamadığı müddetçe ederini bulacaktır. Elimizde ferrari var, ferrari perte çıkacak kaza yapmadıkça kimse de ona gidip vw parası önerip almayı hayal etmez.

Mert'in peşini bırak lan :D
turs-png.194326

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt