Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı cumalar
cuma günü işlem yasak olduğu için
transfer gelmez beklemeyin

Mert'in peşini bırak lan :D
turs-png.194326
Mertle musap aynı kişi mi :danyal:

Herşeyi geçtim de seçim zamanı Dursun Özbek ve Erden Timur yerine mutlaka Eşref Hamamcıoğlu başkan seçilmeli bu kulübümüz için çok daha iyi olur diyen bazı aklı evveller vardı. Ne düşünüyorlar şimdi kimbilir. Ama o üstün öngörü ve zeka ile yine aynı şekilde bakıyorlar sanırım...

Sizin için alternatif transfer haberleri...

Herşeyi geçtim de seçim zamanı Dursun Özbek ve Erden Timur yerine mutlaka Eşref Hamamcıoğlu başkan seçilmeli bu kulübümüz için çok daha iyi olur diyen bazı aklı evveller vardı. Ne düşünüyorlar şimdi kimbilir. Ama o üstün öngörü ve zeka ile yine aynı şekilde bakıyorlar sanırım...

forumda şakşakçıları çoktu

Abi burada çok anlatmaya çalıştık. Dursun Özbek'i istemeyebilirsin ama Eşref Bey'in Galatasaray'a başkan olmasını gerektirecek bir tane gerekçe hiçbir zaman olmadı. Adam Galatasaray'ı küçültmekten bahsetti, başka da bir halt anlatmadı. Ya dedim bazı arkadaşlar bizi sınıyorlar herhalde. Adam bildiğin Galatasaray'ı bitirme projesiydi.

İyi de olsa kötü de olsa isimlere bu kadar saplanmamayı öğrenemiyor bizim insanımız. Kimse de muhafazakarlar böyle demesin, en eğitimlisi de böyle, herkes böyle. Erden Timur belki de hem bizim hem Türk futbolunun kaderini değiştiriyor adım adım, bu yüzden de çok farklı bir yere konması gerekiyor ama onu bile konumlandıracağın yeri iyi bilmek lazım.

Bir de herkes popüler geldiği için Erden Timur'u överken Dursun Özbek'i de yanlış konumlandırmamak lazım. Erden Timur şu an bunları yapabiliyorsa eğer Dursun Özbek'le birbirlerine inandıkları için yapabiliyor. Dursun Özbek arka planda kalmayı kabul edecek karakteri gösterdiği için yapabiliyor. O çok ölüp bitilen Ünal Aysal olsaydı görürdük o zaman Erden Timur'u nasıl ateşe atmaya çalıştığını, parça parça medyada gizli şekilde yok etmeye çalıştığını. Hakkaniyetli davranacaksak herkesi ona göre bir ayırmak lazım.

Forumda sürekli olarak önüme çıkan üstteki reklam bir hayli garip doğrusu.

Aslan düştüğü yerden kalkar demiştik, artık en kötü bir Sevilla Shaktar kadar can yakacağız Avrupa'da, transferler sezon sonuna kalsın, bu sezon bizim zaten, herkese hayırlı cumalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt