- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
hayırlı cumalar
cuma günü işlem yasak olduğu için
transfer gelmez beklemeyin
cuma günü işlem yasak olduğu için
transfer gelmez beklemeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertle musap aynı kişi miMert'in peşini bırak lan
![]()
maalesefMertle musap aynı kişi mi![]()
EvetMertle musap aynı kişi mi![]()
Zaniolo, Boey, Nelsson, Torreira ve Kerem toplamda 150 milyon euro kazandiracak camiamiza birkac yil icinde. Bu paralari Sn. Erden Timur iyi degerlendirir ve kulubumuz icin yeni bir cag baslar.
Herşeyi geçtim de seçim zamanı Dursun Özbek ve Erden Timur yerine mutlaka Eşref Hamamcıoğlu başkan seçilmeli bu kulübümüz için çok daha iyi olur diyen bazı aklı evveller vardı. Ne düşünüyorlar şimdi kimbilir. Ama o üstün öngörü ve zeka ile yine aynı şekilde bakıyorlar sanırım...
Sizin için alternatif transfer haberleri...
Her zaman Dursun başkanımın yanında idim.forumda şakşakçıları çoktu
biz kişilerin değil hep gs'nin yanında oldukHer zaman Dursun başkanımın yanında idim.
ironik geldi senin bunu söylemen ama likeını verdimbiz kişilerin değil hep gs'nin yanında olduk
iyi forumlar
Dursun başkanımın yanında olmak benim için bir şereftir.biz kişilerin değil hep gs'nin yanında olduk
iyi forumlar
Kandırılmakta olduğun konusunda uyarayım.ironik geldi senin bunu söylemen ama likeını verdim
sebep?ironik geldi senin bunu söylemen ama likeını verdim
Herşeyi geçtim de seçim zamanı Dursun Özbek ve Erden Timur yerine mutlaka Eşref Hamamcıoğlu başkan seçilmeli bu kulübümüz için çok daha iyi olur diyen bazı aklı evveller vardı. Ne düşünüyorlar şimdi kimbilir. Ama o üstün öngörü ve zeka ile yine aynı şekilde bakıyorlar sanırım...
Sizin için alternatif transfer haberleri...
Okan hocamı çoktan gömmüştünsebep?
hak edene hak ettiğini veririmOkan hocamı çoktan gömmüştün
Demek okana hocamı gömdü zamanında.Okan hocamı çoktan gömmüştün