Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanli tebaasi bir wonderkid on numara bakiyoruz anladigim kadariylan

Siradaki isim Cherki olabilir

Ben Rieder isterdim videolarini begendim ama Viyana dusmemisti maalesef

Burhancan Terzi: "Zakharyan konusu burada bir fırsattı çünkü oyuncunun Avrupa'ya gidişinin bir imkanı yoktu hem kısa vadede takıma katkı sağlayacak hem de uzun vadede büyük getiri sağlayacak oyuncu olarak bakılıyordu. Galatasaray yönetimi şu an halen getirmeye çalışıyor hatta adının bile geçmesini istenmiyordu bir anda sürpriz yapmayı planlıyorlardı. Son ana kadar Zakharyan için uğraşılacak ayrıca Baturina ve Karabec de listede bulunuyorlar."

Burhancan Terzi: "Zakharyan bence gelebilir bu transfer imkansız değil."

Baturina ve Karabec in Fifa profillerine şöyle bir göz atınca Baturina daha mantıklı bir seçenek. Karabec'in düşüşte olduğu görünüyor. Iki sezondur bir şey katamamiş üstüne. Baturina'nin yükselişi istikrarlı görünüyor.

Burhancan Terzi: "Zakharyan konusu burada bir fırsattı çünkü oyuncunun Avrupa'ya gidişinin bir imkanı yoktu hem kısa vadede takıma katkı sağlayacak hem de uzun vadede büyük getiri sağlayacak oyuncu olarak bakılıyordu. Galatasaray yönetimi şu an halen getirmeye çalışıyor hatta adının bile geçmesini istenmiyordu bir anda sürpriz yapmayı planlıyorlardı. Son ana kadar Zakharyan için uğraşılacak ayrıca Baturina ve Karabec de listede bulunuyorlar."
hatta adının geçmesi istenmiyordu da GSli muhabirsin böbürleniyordun geçenlerde biz Zakharyan dedik yöneticiler bile şaşırdı nerden biliyosunuz diye falan. başka takımda böyle olsa muhabirler tek kelime etmez bizimkiler bağıra bağıra geziyo sonra da dillendirmeyelim diyor. baska takımların muhabirleri 1 tane skandal falan yazmaz

Kelhancan bizi niye heyecanlandırdın ulan

sende olmasan gram ümitsiz transfer nöbetleri olurdu mert aydınlı paylaşımlarıyla iç karartıcı sayfalarla dolardı buralar.Çok teşekkür ederim sergen
zaniolodada baktım.hatta mesaj attım,editledim.keramettin abi zaniolonun geleceiğini bilirsen sana söz bilmem ne... diye bişey yazmıstı.ben de riske giremem,konusmam kararı aldım yazmıstım.bozulmasın diye yazmıyorum.

ama zakharyan zaten bozuldu,olma ihitmali varsa beklenebilir 2-3 mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt