- 26 Ocak 2021
- 35.006
- 33.648
- 2.233
Arap bağlarından kurtamalıyız zahayıyallah arabistana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arap bağlarından kurtamalıyız zahayıyallah arabistana
valla açıkçası nedense bende o zakharyan konusund hala umutluyum.O çocuk bu yaşta bu yetenekteyse ben onun iyi bir eğitimle günümüz futbolunun belkide en kilit mevkisi olan 8-10 arası artık 8,5 mevkisine evirebiliriz.Baktığımızda modric - de bruyne bu mevkinin tillahları .Yaşları var ama hala alternatifsizlerzaniolodada baktım.hatta mesaj attım,editledim.keramettin abi zaniolonun geleceiğini bilirsen sana söz bilmem ne... diye bişey yazmıstı.ben de riske giremem,konusmam kararı aldım yazmıstım.bozulmasın diye yazmıyorum.
ama zakharyan zaten bozuldu,olma ihitmali varsa beklenebilir 2-3 mart
Yapmasin gerek yok. Bu City usulu 4-3-3 sevdasi ne hocalari bitirdi basta sayin FT hocamiz olmak uzereOkan hoca uzun vadede 4-1-4-1 oynatmayı planlıyor olabilir.
Bence hoca daha da agresif bir kadro istiyor pas futbolu sevmiyor tüm lig içinde en hızlı 3. bölgeye geçen takımız zaten 2-7-2 gibi oynuyoruz muhtemelen daha da agresif ve yırtıcı bir takım istiyor.Yapmasin gerek yok. Bu City usulu 4-3-3 sevdasi ne hocalari bitirdi basta sayin FT hocamiz olmak uzere
ama o sene lincolnu aldıÖzhan Abi, Rivaldo'yu Olympiakos'a kaptırmasa bu kadar kötü başkan olarak anılmaz bu sene sonu için 5. yıldızı armamıza dikerdik.
Umarim oyledir. FT hocam da pas futbolu sevmezdi bu zehir oyle bir zehir ki ne TD'leri zehirliyor. Bu arada bence direkt oynamaya devam edeceksek ya 4-2-3-1 ya 4-4-2 ya 3-5-2 ya da 3-4-3 seklinde oynamak lazim 4-3-3'le direkt oynamaya calisinca o 2-5-3 seklinde cok gecis yediriyorHoca bence daha agresif bir kadro istiyor pas futbolu sevmiyor tüm lig içinde en hızlı 3. bölgeye geçen takımız zaten 2-7-2 gibi oynuyoruz muhtemelen daha da agresif ve yırtıcı bir takım istiyor.
Yok 2004 sonunda gitti Rivaldo, Lincoln 2007 yazında geldi.ama o sene lincolnu aldı
özhan canaydın bizde 4 sene mi başkanlık yaptıYok 2004 sonunda gitti Rivaldo, Lincoln 2007 yazında geldi.
2-7-1 i Çok yapıyoruz ama emre gibi dönemeyen olduğunda büyük patlıyor bek tarafı.Bence hoca daha da agresif bir kadro istiyor pas futbolu sevmiyor tüm lig içinde en hızlı 3. bölgeye geçen takımız zaten 2-7-2 gibi oynuyoruz muhtemelen daha da agresif ve yırtıcı bir takım istiyor.
Biraz fazla olmuş 2-6-2 diye düzelteyim.Umarim oyledir. FT hocam da pas futbolu sevmezdi bu zehir oyle bir zehir ki ne TD'leri zehirliyor. Bu arada bence direkt oynamaya devam edeceksek ya 4-2-3-1 ya 4-4-2 ya 3-5-2 ya da 3-4-3 seklinde oynamak lazim 4-3-3'le direkt oynamaya calisinca o 2-5-3 seklinde cok gecis yediriyor
Bu arada 2-7-2 nedir yaw kaleci nerede![]()
bana biraz sneijderi hatırlatıyo.sneijder 8 ocakta kapa bildirildi.20 ocakta geldi.o sneijder gelene kadar olumsuzun daniskasıydı nöbetvalla açıkçası nedense bende o zakharyan konusund hala umutluyum.O çocuk bu yaşta bu yetenekteyse ben onun iyi bir eğitimle günümüz futbolunun belkide en kilit mevkisi olan 8-10 arası artık 8,5 mevkisine evirebiliriz.Baktığımızda modric - de bruyne bu mevkinin tillahları .Yaşları var ama hala alternatifsizler
6 sene 2002-2008 arası.özhan canaydın bizde 4 sene mi başkanlık yaptı
O yüzden bek oyuncusunun fiziksel kalitesi ve tekniği çok önemli Boey at gibi gözükse de Dubois de tank gibi bu ikisinin oynadığı Kadıköy de rakibe pozisyon bile vermedik. Emre Taşdemir bu sistemde oynamamalı fiziksel güç istiyor Kazımcan'da oynadığı zaman çok iyi oynuyor çünkü fiziksel özellikleri üst seviye de ikili mücadelelerden de kaçmıyor hızı var temposu var Adekugbe de iyi olacaktır.2-7-1 i Çok yapıyoruz ama emre gibi dönemeyen olduğunda büyük patlıyor bek tarafı.
Soyle bir soru sorayim. Sampiyonluga oynayan ve daha direkt bir anlayisi olan hangi takim 4-3-3 oynuyor/oynadi yakin donemde? Liverpool vardi belki ama onlar da santrforsuz oynuyordu bence Firmino ile. Bir turlu bu fikre ikna olamiyorum ha bir sey bildigim de yok aslinda ama ornegi olmayinca icim rahat etmiyorBiraz fazla olmuş 2-6-2 diye düzelteyim.
Fatih hocanın en büyük hatası 2018-19 şampiyonu olduktan sonra Fernando yerine 1 tane 6 numara almayıp 2 tane 8 numara ile set futbolu oynamaya kalktı kaptırdığımız tüm toplarda paket olduk. Okan hoca o hataya düşmez uzun zamandır takip ediyorum daha çok rakibe göre sistem belirlemeyi seviyor ana plan pres futbolu üzerinden devam eder.
Fiziksel kısmını katılıyorum aşırı fiziksel olmak gerekli bu oyunda bu arada derbi maçlarında bu şekilde top tüfek çıkmıyoruz ondan dolayı ts maçında da vermedik pozisyon mesela anaadolu maçlarında daha çok topla tüfekle 2-7-1 şeklinde hücüm ediyoruz genelde.O yüzden bek oyuncusunun fiziksel kalitesi ve tekniği çok önemli Boey at gibi gözükse de Dubois de tank gibi bu ikisinin oynadığı Kadıköy de rakibe pozisyon bile vermedik. Emre Taşdemir bu sistemde oynamamalı fiziksel güç istiyor Kazımcan'da oynadığı zaman çok iyi oynuyor çünkü fiziksel özellikleri üst seviye de ikili mücadelelerden de kaçmıyor hızı var temposu var Adekugbe de iyi olacaktır.