Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zagrep parasız bir kulüp değil, ülkelerinde bir sorun da yok, oyuncuyu vermeleri için bir neden goremedim

Ağız dolusu küfürler ediyorum

Allah allah uc tane Fenerli cikmislar taraftar gozluguyle bakmayin diyor ulan kendini bilmez sam seytani olay sadece kulupleri magdur etmemek degil, bu oyuncularin kariyerleri de mahvolmasin devam etmek isteyen devam edebilsin diye gelmis bir tesviktir bu. Cok etkilenen oynamaz zaten olur biter devam etmek isteyen devam etme firsati sunmazsak gorevimizi yerimize getirmemis oluruz

Kendini cok zeki saniyor

10 no genç wonderkide bakmak bana yanlış geliyor o bölgede hem yatırım yaptığımız hem de alt yapıdan yeteneğimiz var. Yusuf'u kendine getirmek lazım belli ki psikolojik olarak biraz yıpranmış. Wonderkid almak istiyorsak santrafor mevkisine almalıyız o mevkide hem net bir genç yeteneğimiz yok kısa vadede hem de seneye için o mevkide sayısal olarakta eksiğiz.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ümraniyespor maçında Emre Taşdemir olmasa en fazla 1 pozisyon verir gol bile yemezdik o maç tüm takımın dengesini bozdu hoca müdahale etti geri dönüp kazandık. Aslında çok güçlü bir oyunumuz var.
ÜS diye başka maç izlemiş olmayasın; yahut ben başka maç izlemişimdir belki?!..O maçta özellikle Oliveira' nın gevşekliği sebebiyle defalarca göbekten de delindik (Başka bir başlıkta detaylı analizini paylaşmıştım); keza Boey de müthiş atletizmine rağmen birkaç kez rakip oyuncuya yetişemeyip, mutlak pozisyon oluşmasını engelleyememişti...

ÜS' un yedek kulübesinde iki adet daha kaliteli oyuncu olsaydı, eminim ki puan kaybı kaçınılmazdı ve hiç kimse o maçı 'güçlü oyun' diye anmazdı şu an...

Ağız dolusu küfürler ediyorum

Bu kural sadece GS için geçerli değil, alan her takım için geçerli. Fbsi de alsın oynatsın. Tff bize özel tarife çekse başta Yusuf Demir için o kontenjanı açardı ama yapmadı. Fb holiganlığı yapmış, oysa Kadıköy'de dört yerli oynattık ve üç tane gol attık. Her türlü fbsinden üstünüz. Bu ve Çebi tarzı holiganlar oldukça Türk futbolu asla gelişmeyecek, çünkü sorunun kaynağını, başarısızlık sebeplerini hep dış sebeplere yüklüyorlar. Beter olabilirler o sebeple .

ÜS diye başka maç izlemiş olmayasın; yahut ben başka maç izlemişimdir belki?!..O maçta özellikle Oliveira' nın gevşekliği sebebiyle defalarca göbekten de delindik (Başka bir başlıkta detaylı analizini paylaşmıştım); keza Boey de müthiş atletizmine rağmen birkaç kez rakip oyuncuya yetişemeyip, mutlak pozisyon oluşmasını engelleyememişti...

ÜS' un yedek kulübesinde iki adet daha kaliteli oyuncu olsaydı, eminim ki puan kaybı kaçınılmazdı ve hiç kimse o maçı 'güçlü oyun' diye anmazdı şu an...
O maç rakip 1 kez Boey tarafından geldi geri kalan tüm pozisyonlar merkezden değil kanatlardan Geraldo'nun bireysel çabaları sayesinde geldiler o içeri çevirdiği toplarda Torreira-Oliveira adamlarını tutmadığı için şut pozisyonu oldu ama Emre Taşdemir yerini kaybettiği için stoperlerimiz de açığını kapatmak için yerlerini kaybetmeye başladı asıl sorun sol bekten başlıyor eğer merkezden geliyor olsalardı bek değişikliği pek bir şey değiştirmezdi gelmeye devam ederlerdi. Ama Dubois girince stoperler sol bek açığını kapatmak için yerlerini kaybetmediler.

Emre Taşdemir çok iyi bir taraftar olabilir hatta bazı maçlar elinden geleni yaptığına da inanıyorum fakat o maç felaketin ötesindeydi. Oliveira Ümraniyespor maçını dışında Giresunspor maçında daha kötüydü bu kadar çok net gol pozisyonu vermemiştik o maç o kadar pozisyon vermemizin başlıca sebebi de sol bekin durumundan kaynaklanıyor. Oyuncuları kıyaslayacak olursak hem teknik hem fiziksel olarak Dubois = 2-3 x Kazımcan = 10 x Emre Taşdemir hatta Kazımcan ile Emre Taşdemir arasında bile dağlar kadar fark var.

İkinci yarı başında Dubois ve Yunus Akgün girdikten sonra daha sakin ve sabırlı oynadık ilk yarı rakip 1.38 xG yakalarken ikinci yarı 0.00 xG'si vardı ve maçı 1-2'den 3-2 kazandık ki bu da güçlü oyuna işaret olarak da gösterilebilir. Demek ki doğru oyuncularla da rakibe şut dahi çektirmeden maç bitirebiliyormuş.

Ümraniyespor'un yedek kulübesinde iki tane oyuncu da olsa fark etmez daha güçlü daha çok rotasyonu olan takımlara karşıda oynadık varsayımlar üzerinden konuşursak Ümraniyespor'da 4 tane iyi yedek oyuncu olsun biz Dubois ile o maça başlasak belki 5-0 olacaktı. O yüzden varsayımlar üzerinden konuşmak da doğru olmaz.

Son düzenleme:
Yağız denen sevimsiz herifin Voleden ayrılmasına sevnidim onu görmememek için kanalı izleyemiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt