Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağız dolusu küfürler ediyorum
kurban olurummnasıl özledim canımmm,ruhum benim
ÜS diye başka maç izlemiş olmayasın; yahut ben başka maç izlemişimdir belki?!..O maçta özellikle Oliveira' nın gevşekliği sebebiyle defalarca göbekten de delindik (Başka bir başlıkta detaylı analizini paylaşmıştım); keza Boey de müthiş atletizmine rağmen birkaç kez rakip oyuncuya yetişemeyip, mutlak pozisyon oluşmasını engelleyememişti...Ümraniyespor maçında Emre Taşdemir olmasa en fazla 1 pozisyon verir gol bile yemezdik o maç tüm takımın dengesini bozdu hoca müdahale etti geri dönüp kazandık. Aslında çok güçlü bir oyunumuz var.
Ağız dolusu küfürler ediyorum
O maç rakip 1 kez Boey tarafından geldi geri kalan tüm pozisyonlar merkezden değil kanatlardan Geraldo'nun bireysel çabaları sayesinde geldiler o içeri çevirdiği toplarda Torreira-Oliveira adamlarını tutmadığı için şut pozisyonu oldu ama Emre Taşdemir yerini kaybettiği için stoperlerimiz de açığını kapatmak için yerlerini kaybetmeye başladı asıl sorun sol bekten başlıyor eğer merkezden geliyor olsalardı bek değişikliği pek bir şey değiştirmezdi gelmeye devam ederlerdi. Ama Dubois girince stoperler sol bek açığını kapatmak için yerlerini kaybetmediler.ÜS diye başka maç izlemiş olmayasın; yahut ben başka maç izlemişimdir belki?!..O maçta özellikle Oliveira' nın gevşekliği sebebiyle defalarca göbekten de delindik (Başka bir başlıkta detaylı analizini paylaşmıştım); keza Boey de müthiş atletizmine rağmen birkaç kez rakip oyuncuya yetişemeyip, mutlak pozisyon oluşmasını engelleyememişti...
ÜS' un yedek kulübesinde iki adet daha kaliteli oyuncu olsaydı, eminim ki puan kaybı kaçınılmazdı ve hiç kimse o maçı 'güçlü oyun' diye anmazdı şu an...
@Emre Artemis i severim ama güvenmem. Sen bana ters davranmaya başladın. Önceden elimi öper saygı duyardın. Gittikçe arsizlastin.
GS TV ye çıkardık kendisini birde.Şu videoyu hala Yağız niye yasaklı diye kafamıza penetre edenlerin gözüne sokun iyice.
Gunaydin. Acayip bi dopcu buldum seire B den. Is yapar bizim takimda