- 26 Kasım 2012
- 179.173
- 241.207
- 5.688
bu yağız gerizekalı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evetbu yağız gerizekalı mı
@Feramuz Kayalar kaçmışşşşş
Herseyi 4-5 yil vadeli taksitlerle almayi deniyoruz. Nakit para falan yok anlayacagin hele 10 milyon eurolar hic yok kimsede.Bizim 10milyon civarı paramız varsa neden gedsonu almıyoruz benficadan 1 taşla 2 kuş vururuz
ne demis?bu yağız gerizekalı mı
ne demis?
EVETbu yağız gerizekalı mı
değil mi? ben öyle biliyordum.bu yağız gerizekalı mı
Tarzini Emre Belözogluna benzetiyorum. Aslinda iyi oyuncu ama yeterince firsat verilmedi Pisa elinden kacirmaz bunuGunaydin. Acayip bi dopcu buldum seire B den. Is yapar bizim takimda
akli melekesini yitirmis bir zat. fenerlilerin 98% i gibiTransfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv
yallah arabistana Arap bağlarından kurtamalıyız zahayıwww.gscimbom.com.tr
Gedsonun skor katkısı yokBizim 10milyon civarı paramız varsa neden gedsonu almıyoruz benficadan 1 taşla 2 kuş vururuz
Bunama belirtisi var bunda
Gunaydin. Acayip bi dopcu buldum seire B den. Is yapar bizim takimda
kafayı yemiş bu herif, 60lı yaşlarında demansa yakalanabilirfutbolu ben yarattım hastalığına yakalanmış daha da iflah olmaz geçmiş olsun.
Yabancı sayılsa takımlar almaz nesi saçma gayet mantıklı bi kural olmuş yarım dönem içinyağız mal orası ayrı da yerli sayılma olayı saçmalık oyuncuların bence de
Onla alakası yok ki, yabancı olarak da kadroda bulunabiliyor zaten kontenjan arttırıldığı için.Yabancı sayılsa takımlar almaz nesi saçma gayet mantıklı bi kural olmuş yarım dönem için
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi