Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.458
- 49.851
- 3.133
Daha öncesinden klavyenin senin elinden alınmasını gerektiğini söylemiştim vazgeçtim yanında seni bu ıstakalarla da dövmek gerek reis yav

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acilen !!!!Daha 2 haftadan fazla zaman var ilk resmi macimiza. Zaman nasil gececek rts?
Bol bol hazirlik maci yapmaliyiz ve tabiki bu maclar yayinlanmali!!
Bonservis konusu bulaşık olduğu için risk almak istemedik, diye hatırlıyorum. Riskten kaçınmak doğruydu ama onun yerine alınan Seferovic' in kulübe maliyetinin 3 milyonun üzerinde olduğunu da hesaba katmak gerekiyor. Rus kulübüyle uzlaşmak mümkün olsaydı da 2-3 milyonla çözülseydi daha iyi olabilirdi belki...bu botheim Galatasaray varken neden şu anki dandik klubü seçmişti. neydi sorun?
Bonservis konusu bulaşık olduğu için risk almak istemedik, diye hatırlıyorum. Riskten kaçınmak doğruydu ama onun yerine alınan Seferovic' in kulübe maliyetinin 3 milyonun üzerinde olduğunu da hesaba katmak gerekiyor. Rus kulübüyle uzlaşmak mümkün olsaydı da 2-3 milyonla çözülseydi daha iyi olabilirdi belki...
Rusyadan sözlesmesini fesh etti diye 6 mioluk cezadan korktuk. Normaldr fifa sadece kiraliklara müsade etmisti.bu botheim Galatasaray varken neden şu anki dandik klubü seçmişti. neydi sorun?
Akçaabat sebat spor maçı 11'imiz belli olduOkan
Dubois Kaan Abdülkerim Emre
Midtsjo Berkan
Yunus Yusuf Barış
Gomis
Yok, öyle değil. Botheim olmayınca Seferovic alındı ve aynı gün daha iyisinin de alınacağı söylendi. Botheim, Seferovic' in muadili olarak düşünülmüştü yani...Kendisi hakkında çok olumlu görüşler vardı. Serie A alt sıra takımlarında değişik bir yapı var; iyi-kötü futbolcu performansları fazlasıyla sürprize açık; sonraki kulübünde iyi performans göstermesi pek de şaşırtıcı olmaz...İyi ki almamışız ya belki de ona güvenip Icardi transferine bulaşmayacaktık hiç
alalım cerez parasıymısDinamo Moskova'nın maçına bakıyorum da Zakharyan'dan daha çok Zakharyan'ın yerine oyuna giren Luka Gagnidze'yi daha çok beğendim.Bu oyuncunun oynadığı maçlar takip edilmeli..
Tam bizim aradığımız profile benziyo reis.Sergio Oliveira'nın yedeği olacak şekilde.Tabii ki diğer maçlarına da bakmak gerek ben sadece bu maçta ki oyununu beğendim..alalım cerez parasıymıs