Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu botheim Galatasaray varken neden şu anki dandik klubü seçmişti. neydi sorun?
Bonservis konusu bulaşık olduğu için risk almak istemedik, diye hatırlıyorum. Riskten kaçınmak doğruydu ama onun yerine alınan Seferovic' in kulübe maliyetinin 3 milyonun üzerinde olduğunu da hesaba katmak gerekiyor. Rus kulübüyle uzlaşmak mümkün olsaydı da 2-3 milyonla çözülseydi daha iyi olabilirdi belki...

Bonservis konusu bulaşık olduğu için risk almak istemedik, diye hatırlıyorum. Riskten kaçınmak doğruydu ama onun yerine alınan Seferovic' in kulübe maliyetinin 3 milyonun üzerinde olduğunu da hesaba katmak gerekiyor. Rus kulübüyle uzlaşmak mümkün olsaydı da 2-3 milyonla çözülseydi daha iyi olabilirdi belki...

İyi ki almamışız ya belki de ona güvenip Icardi transferine bulaşmayacaktık hiç

transfere hız verilmeli

Dinamo Moskova'nın maçına bakıyorum da Zakharyan'dan daha çok Zakharyan'ın yerine oyuna giren Luka Gagnidze'yi daha çok beğendim.Bu oyuncunun oynadığı maçlar takip edilmeli..

İyi ki almamışız ya belki de ona güvenip Icardi transferine bulaşmayacaktık hiç
Yok, öyle değil. Botheim olmayınca Seferovic alındı ve aynı gün daha iyisinin de alınacağı söylendi. Botheim, Seferovic' in muadili olarak düşünülmüştü yani...Kendisi hakkında çok olumlu görüşler vardı. Serie A alt sıra takımlarında değişik bir yapı var; iyi-kötü futbolcu performansları fazlasıyla sürprize açık; sonraki kulübünde iyi performans göstermesi pek de şaşırtıcı olmaz...

Erinç Bilican 10 numara için en ciddi aday ve olabilme ihtimali en yüksek oyuncu Adam Karabec diyor.

Son düzenleme:
bizim nıye 10 numera wonderkid aradıgımız acıklandı ım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt