Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle ideal orta ve ileri hat oyuncularımızın geçen yuk kulüpleri ve yaşları:

Roma 30
Fiorentina 26
Roma 23
Napoli 35
Galatasaray 23 (24 Erzincan - 2020)
PSG 29

Yaş ortalaması:27.7

FB:
Flamengo 30
Fenerbahçe 25 (Estoril - 2022)
Fenerbahçe 24 (Los Angelos - 2021)
Fenerbahçe 27 (Başakşehir - 2021)
Fenerbahçe 32 (Tigres - 2020)
Beşiktaş 28

Yaş ortalaması: 27.7

BJK:
Benfica 23
Konyaspor 25
Beşiktaş 30 (Fiorentina - 2020)
Gaziantep 32
Everton 31
Al Nassr 30

Yaş Ortalaması: 28.5

Hem kalite, hem yaş olarak kulüp sınıf atladı, ligin de çok üstünde bir kadro kuruldu. Üstelik bu 6 oyuncudan 3’ünden para kazanma oranı hayli fazla beşiktaş’ta 1, fener’de ise 0 bu para kazanma ihtimali

midjyland bu takımda isaksen diye sarışın bi çocuk var yetenekli gibi yaşı da genç ama kenarlarda oynuyo sanırım

Bu ikisi arasında zerre alaka kuramadım. Ghezzal ''İnceci, oyun kurucu, orta saha özellikli kanat'' diye biliniyor, Solbakken hiç öyle biri değil. Rica etsem biraz açar mısın, hangi özelliklerini benzettiğini?!..
Sadece skils izlersen kuramazsın tabi full maçını izlemen lazım

Ben ikiside sürüngen diyorum sen bana nasıl yani biri timsah biri yılan diyosun :)

Wright tamamen bonservis bedeline göre değerlendirilebilecek bir hamle. 4-5 M aralığında bonservisi alınabiliyorsa makul bir hamle olabilir ama fazlasına gerek yok. Icardi kalsa bile seneye genç alternatif bir forvet gerekiyor.

Son düzenleme:
Diğerlerini önceden almış da Ali sonradan Di Maria ve Hazard'ı eklemiş, üstüne iki kişiyi daha almış, futbol dışı onlar da. Yaza bu iki isme focus olabiliriz.

hacırayt antalyanın istediği fiata olmaz . tenzilat olmazsa hacıraytı fln unutalım.

Antalya Bertuğ'a 11 garantisi vermiş. Haji sakat diyorlardı ama o kadar uzun bir sakatlığı yok. Satacaklar demek ki.

Ama bence Fener alır, Valencia da gidiyorken.

bu noldu ya

Takımımızda görmeyi çok istediğim Uruguay'lı mevki olarak joker bir dostumuz. Cagliari düştüğü için Serie B'de oynuyor maalesef. Kariyerinin yükseldiği dönemde sakatlıklar sıçramasına engel oldu. Yaşı 27. Cüzzi bonservisle vatandaşı Torreira ile birlikte uzun yıllar omurgamızı taşıyabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt