Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haji wright gelsin de anadolu dan topçu alınmazcılar yine kaçacak delik arayacak merak etmeyin 😉
Anadoludan topçu alınır ama wrayt o isim değil,o paralara hiç değil

Antalyada 60 metre topla gidebiliyo boş ve geniş alan bulabildiği için bizde 1 m2 de oynayacak

Bide bulduğu pozisyonu gole çevirme oranını merak ediyorum,ne zaman izlesem 5 net pozisyonun 4ünde emenikeye bağlayıp 1ini atabiliyo herkes vay be yine yazdı diyo cagnenin durumuna düşmesini çok muhtemel görüyorum

guangzhou evergrande çin'de küme düşmüş vay be yeni gördüm

Antalyada 60 metre topla gidebiliyo boş ve geniş alan bulabildiği için bizde 1 m2 de oynayacak

Bide bulduğu pozisyonu gole çevirme oranını merak ediyorum,ne zaman izlesem 5 net pozisyonun 4ünde emenikeye bağlayıp 1ini atabiliyo herkes vay be yine yazdı diyo cagnenin durumuna düşmesini çok muhtemel görüyorum
Rengim yanılıyorsun bu adam 1.90 ve o boy posa rağmen fişek gibi. Kapalı savunmaya da gayet iyi oynuyor. Hele öne geçtiğimiz maçlarda zanioloyla beraber ilginç şeyler izletebilirler bize

Bence kesin bir transfer yapacağız 10 gün var 5 marta bakalım

Hajinin trabzon maçını izlemeni öneriyorum. Salt boş alan topçusu değil bence oldukça teknik ve çakal bir forvet

Rengim yanılıyorsun bu adam 1.90 ve o boy posa rağmen fişek gibi. Kapalı savunmaya da gayet iyi oynuyor. Hele öne geçtiğimiz maçlarda zanioloyla beraber ilginç şeyler izletebilirler bize
Emenikede böyleydi fişekti güçlüydü ama maldı karabükteyken 100mt basıp gidebiliyodu fbye gelince alan bulamadığı için en önemli özelliği olan hızını ve gücünü kullanamadı haliyle ortaya bomboş bişey çıktı,tabiki her hızlı ve güçlü oyuncu emenike gibi olacak değil ama wrayt o vibeı veriyo direkt

Risksiz bir maliyetle alırsın denersin bi nebze ama 8-10 falan imkanı yok verilmez buna

Bizim yıkık scout ekibi biraz çalışsaydı geçen sezon devre arası yada bu sezon başı parlamadan önce bu fiyatlara hojlundu alırdık

bizimkiler harbi fm oynuyor ya

21 yaş altı >>>>>
değer=15 m ve altı>>>>>
mevki=10 no

tier1.png

yeni isimin ortaya atilmasi beni heyecanlandiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt