Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Rieder konusunda kulübü 10 m euro + bonuslar şeklinde bir talebi oluyor ama şu anlaşılmasın Zakharyan'dan vazgeçilmedi temaslar halen sürdürülüyor hatta Galatasaray'ın önerdiği maaş 1.4 m euro + bonusları olan bir sözleşme de önerildi. Bu 5 Mart'a kadar sıkı bir pazarlık dönecek."

Burhancan Terzi: "Transfer önceliğinde ilk 2 sıra Zakharyan ve Fabian Rieder'den oluşuyor."

Hazır alıcısı olan isimleri arıyoruz.
Sadece takıma monte olarak bakmayalım.
Belki yaz için Icardi ve Di Maria parası...
En azından ben böyle bakıyorum.

Burhancan Terzi: "Her ne kadar Zainolo'yu en uçta oynatabilseniz bile Galatasaray santrafor istiyor o isimlerden biride Haji Wright hem Okan hoca hem de Erden Timur bu transferi çok istiyorlardı o dönem Antalya cephesinin istediği bedellerden sonra transfer zora girmişti fakat yarın menajeri İstanbul'a geliyor Antalyaspor cephesiyle görecekmiş bende Antalyaspor cephesinden tanıdığım biriyle görüştüm oyuncunun Antalyaspor'la sözleşme feshi gündemde Galatasaray için bir fırsat oluşabilir."

Burhancan Terzi: "Galatasaray 5 Mart'a kadar en az 1 transfer çok net yapar."

Burhancan Terzi: "Dursun Özbek stad isim hakkı ve diğer sponsorluklar için yakın zaman bir komite kurdu."

Son düzenleme:
Burhancan Terzi: "Zakharyan konusunda hem kulübüyle hem maaş konusunda bir sıkıntı kalmadı tek sorun babası o da oğlum at imzayı derse bu transfer bitecek."

Burhancan Terzi: "Yabancı sınırı Yusuf için olumsuz oldu fakat o da çok pozitif bir hal içerisinde gözükmüyor. Yusuf'un üst üstte sakat olduğu dönemde bizimde dikkatimizi çekti MR'da gözükmese bile oyuncu dizim ağrıyor dedikten sonra siz ne yapabilirsiniz. Oyuncudan da hemen vazgeçmemek lazım kiralık gönderildikten sonra tekrardan yükselişe geçebilir."

Burhancan Terzi: "Sasha Boey sözleşme uzatma konusunda serbest kalma maddesi üzerinden henüz anlaşılamadı bu yüzden de süreç uzuyor."

Son düzenleme:
Burhancan Terzi: "Kemerburgaz'da çalışmalar sürüyor yakın bir zamanda oraya gidip çekim yapmak istiyorum."

Burhancan Terzi: "11 Mart Kasımpaşa maçında muhtemelen kaleyi Okan Koçuk koruyacak."

Burhancan Terzi: "Renato Sanches genel listede olan oyunculardan birisi."

Son düzenleme:
Yusuf Barça'da niye tutunamadı bilen var mı? Kiralık gitmiş ve 9 resmi maç oynamış.

Anadolu kulüplerinden oyuncu takip ederken genelde oyun tarzlarına göre izlemeyi tercih ediyorum. Abdülkerim için ilk geldiği günden beri en doğru transferlerden biri olacağını söylemiştim çünkü Konyaspor geçen sene ligde hep önde oynuyordu defans çizgisini orta alana yerleştiriyordu aslında büyük takım oyunu vardı. Abdülkerim pasaportu yabancı olup 24 yaşında olsa muhtemelen çok rahat 1 sene sonra bizden 25 m euro'ya alıp giderlerdi.

Haji içinde kritik nokta Antalyaspor'un geçen sene 2. yarı oynadığı futbolu baz almak lazım büyük takım futbolu vardı o dönem Antalyaspor'da oyununu rakibe kabul ettiriyordu topa hakim olup rakipleri bunaltıyordu. Orada Haji Wright çok iyi performans sergilemişti muhtemelen daha tam sıçramayı yapmadı yaptığı an belki 60-70 abartı olabilir fakat 40-50 m euro'ları görebilecek bir pasaportu var.
Süper Lig'den adam alırken dikkat edilmesi gerekenler:

Kaleci: yan toplarda çok boşa çıkıyorsa alma
Stoper: takımı katı savunma yapıp dan dun ileri vuruyorsa alma
Kanat: dar alanda iş yapamıyorsa alma
Forvet: bitiriciliği ve mental gücü düşükse alma

Bek ve orta saha daha esnek tercih açısından ama şu kriterlere uymayan adamları alırsak şapa oturma ihtimalimiz çok yüksek. Seçici olmak lazım

Burhancan Terzi: "Her ne kadar Zainolo'yu en uçta oynatabilseniz bile Galatasaray santrafor istiyor o isimlerden biride Haji Wright hem Okan hoca hem de Erden Timur bu transferi çok istiyorlardı o dönem Antalya cephesinin istediği bedellerden sonra transfer zora girmişti fakat yarın menajeri İstanbul'a geliyor Antalyaspor cephesiyle görecekmiş bende Antalyaspor cephesinden tanıdığım biriyle görüştüm oyuncunun Antalyaspor'la sözleşme feshi gündemde Galatasaray için bir fırsat oluşabilir."
Haji Wright ile fesih neden gündemde acaba? Lakin bir sıkıntı olduğu da net bizim maçta sakattı ve 2 hafta falan sakat dediler aradan 1 ay geçti hala ortalıkta yok ve Bertuğ'ya oynama garantisi veriyorlar. Eğer böyle bir durum var Midtsjö+ 3.5 milyona bitirebiliriz transferi.

Yusuf Barça'da niye tutunamadı bilen var mı? Kiralık gitmiş ve 9 resmi maç oynamış.
İyi maçlar da çıkardı aslında lakin hatta bir ara alacaktı bonservisini lakin ekonomik nedenlerle almadı Barca bonservisini o dönem ekonomik olarak çok zordaydı hatta 9 maç oynamasının sebebi de 10 maç oynayınca bonservisini almak zorunda kalıyordu Barca.

Kimseyi almıyorsak son kontenjana Felipe Melo’yu alalım. Derbilerin son 10 dakikaları için önemli.

19 yaşındakı adam kendi kararını alıp ailesine posta koyamıyorsa o adamdan bir hayır gelmez
görün bakın bu zhakaryandan bir halt olmaz
Ermenistanda Türk düşmanlığı bizim onlara karşı beslediğimizden daha koyu boyutta. Biz kendimize ne ekonomik ne de askeri olarak rakip görmediğimiz için sallamıyoruz ama o tarafta çok sıkıntılı olayın boyutu. Hele ki yeni mağlup oldukları bir savaş var. Adam birdaha ülkeme giremem orada olan ailem bu kararımdan dolayı sorun yaşar falan diye düşünüyor olabilir renktaş.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt