Tugay Kaya
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 607
- 493
- 343
Mantıklı ve doğru buluyorsan yolla kardeşim ne diyim.Sadece arsene degil babaannesine de foto yollayacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantıklı ve doğru buluyorsan yolla kardeşim ne diyim.Sadece arsene degil babaannesine de foto yollayacam
Ayhan Akman geldi işte biraz takipppUzun süredir transfer haberi takip edemedim, sorum şu;
Bi 8 numara işi vardı, noldu o? Hani takımda alternatifi olmayan tek adam Sergio idi, hatta ona yedek değil, onu yedeğe atacak bir isim alınacaktı?
Sezon sonuna kdr umarim sakatlik olmaz.Zaniolo, Premier Lig ve Serie A’dan sezon sonunda istediği gibi bir teklif alırsa ayrılmayı düşünüyor.
Zaniolo'nun serbest kalma bedeli 35 M€. 15 M€ üzerindeki bedelin %20’sini Roma'ya verecek olan Galatasaray'ın kasasına 16 M€ girecek. (Spor Arena / @AliNaciKucuk)
Ribery az ipne değildi yaZanilo, Riberi efekti bırakacak gibime geliyor. Çok kısa süre oynayıp tatlı bir rüzgarla geçip gidecek sanki.
uzun zamandır dinliyorum, takip de ediyorum takdir ettiğim bir ekip ancak kanala yağızı getirince böyle devam edemeyeceklerini düşünüyorum yakında ayrılıklar olabilir.Aynı platformda olmalarına rağmen çok medeni ve doğru şekilde yağızın söyledikledirini eleştirmişler
Bunların programını ilk kez izliyorum denk geldi
Programdakiler düz tipler diye açtım önyargı ile ama Soldaki kerem denen eleman fena konuşuyor.- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
kimse bu herife 35 m vermez bence.Zaniolo, Premier Lig ve Serie A’dan sezon sonunda istediği gibi bir teklif alırsa ayrılmayı düşünüyor.
Zaniolo'nun serbest kalma bedeli 35 M€. 15 M€ üzerindeki bedelin %20’sini Roma'ya verecek olan Galatasaray'ın kasasına 16 M€ girecek. (Spor Arena / @AliNaciKucuk)
ne alaka adam yarım sezon trde oynayınca bütün geçmişi çöpe mi atılıyor.kimse bu herife 35 m vermez bence.
dürüst olalım adam romadan, galatasaraya geldi belki kulüp bazından fark yok ama lig olarak silklet farkı var.
sezon sonu görüşürüz Canercimne alaka adam yarım sezon trde oynayınca bütün geçmişi çöpe mi atılıyor.
daha 1 ay önce eplden 30 m euro teklif almışken bir de
15e aldığımız adamı 20ye satacak halimiz yok
10-12 gole katkı verse kalan maçlarda anında alırlar zaten çocuğu
iyi oynadığı ihtimalde çok rahat gider o parayasezon sonu görüşürüz Canercim
ben bu herifi beğeniyorum hatta bu adamı elimizde tutmanın 15 milyon euro kardan daha değerli olduğununda farkındayım ama 35m gibi rakamara çıkan bir satış olmayacak.
Eski hakemi niye ciddiye aliyorsun, ne anlar o futboldan.ne alaka adam yarım sezon trde oynayınca bütün geçmişi çöpe mi atılıyor.
daha 1 ay önce eplden 30 m euro teklif almışken bir de
15e aldığımız adamı 20ye satacak halimiz yok
10-12 gole katkı verse kalan maçlarda anında alırlar zaten çocuğu