Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezon sonu görüşürüz Canercim

ben bu herifi beğeniyorum hatta bu adamı elimizde tutmanın 15 milyon euro kardan daha değerli olduğununda farkındayım ama 35m gibi rakamara çıkan bir satış olmayacak.
hakemliğine dön!!!

Ben bu videoya bakınca güçlü,teknik, gol sezgisi ve becerisi yüksek, 1.90 boyuna rahmen son derece süratli (Bizim Boey'e bile nal toplatmışılığı var) dripling ve çalım özelliği yüksek gol dışında asist katkısı da verebilen 24 yaşında milli bir futbolcu görüyorum.Şahsen Max. 4-5 Milyona alınabilirse ben mutlu olurum.Oyun olarak katkı vereceğine ve satışından da para kazandırabileceğini düşünüyorum.Ülkemizi ve ligimizi bilen bir oyuncu olduğu için adaptasyon sorunu da yaşamaz.

Niye feshediyolarmış ki 2 sene daha sözleşmesi varmış futbol hayatı mı bitti sakatlıktan ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cicaildau ve morutana verilen paralar tartısılırken,acıkcası hiçbir katkı alamadıgın 29 yasındaki midsöye verilen 3.5 milyon euro ve bana göre son dönemdeki en büyük yeteneklerden olan,sakatlıklardan ötürü kullanamadıgın yusuf demire verilen 6 milyonun konusulmaması skandaldır.

cicaldau avrupa arenasında taylan ve berkanla katkı verdi.marsilya deplasmanındaki defansif katkısı,cicaldau olmazsa laziodan puan alamayız düşücelerini herkes cabuk unutmuş.morutan tek basına 4-5 maç aldı o kötü sezonda.şimdi seribde yardırıyo ve ikisi de genc daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt