Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun süredir transfer haberi takip edemedim, sorum şu;
Bi 8 numara işi vardı, noldu o? Hani takımda alternatifi olmayan tek adam Sergio idi, hatta ona yedek değil, onu yedeğe atacak bir isim alınacaktı?

Zaniolo, Premier Lig ve Serie A’dan sezon sonunda istediği gibi bir teklif alırsa ayrılmayı düşünüyor.

Zaniolo'nun serbest kalma bedeli 35 M€. 15 M€ üzerindeki bedelin %20’sini Roma'ya verecek olan Galatasaray'ın kasasına 16 M€ girecek. (Spor Arena / @AliNaciKucuk)

Zaniolo, Premier Lig ve Serie A’dan sezon sonunda istediği gibi bir teklif alırsa ayrılmayı düşünüyor.

Zaniolo'nun serbest kalma bedeli 35 M€. 15 M€ üzerindeki bedelin %20’sini Roma'ya verecek olan Galatasaray'ın kasasına 16 M€ girecek. (Spor Arena / @AliNaciKucuk)
Sezon sonuna kdr umarim sakatlik olmaz.

Bence en büyük ihtiyacımız santrafor çünkü sözleşmeli santraforumuz yok. Şampiyonlar ligi elemesi temmuz başında başlayacak haziran ayında kadroların bildirilmesi gerekiyor malum Icardi’nin durumu belli değil santrforsuz olmak demek risk demek

Zanilo, Riberi efekti bırakacak gibime geliyor. Çok kısa süre oynayıp tatlı bir rüzgarla geçip gidecek sanki.

hayatımızda 35 gördük mü şu kupaları alalım sevinelim önce!!!

Aynı platformda olmalarına rağmen çok medeni ve doğru şekilde yağızın söyledikledirini eleştirmişler
Bunların programını ilk kez izliyorum denk geldi
Programdakiler düz tipler diye açtım önyargı ile ama Soldaki kerem denen eleman fena konuşuyor.
uzun zamandır dinliyorum, takip de ediyorum takdir ettiğim bir ekip ancak kanala yağızı getirince böyle devam edemeyeceklerini düşünüyorum yakında ayrılıklar olabilir.

ruyamda zakharyan sag kanattan iceri kat edip gol atiyordu hangi mac hatirlayamiyorum
pek oyle hayal ettigim bir transfer de degil ama burda beynimize kazinmis demek ki her gun ayni haberler..

kimse bu herife 35 m vermez bence.

dürüst olalım adam romadan, galatasaraya geldi belki kulüp bazından fark yok ama lig olarak silklet farkı var.

kimse bu herife 35 m vermez bence.

dürüst olalım adam romadan, galatasaraya geldi belki kulüp bazından fark yok ama lig olarak silklet farkı var.
ne alaka adam yarım sezon trde oynayınca bütün geçmişi çöpe mi atılıyor.

daha 1 ay önce eplden 30 m euro teklif almışken bir de

15e aldığımız adamı 20ye satacak halimiz yok

10-12 gole katkı verse kalan maçlarda anında alırlar zaten çocuğu

Ali Yiğit'ten yeni Insta takibi falan yok mu? Bugün Instagram takip etmeli ya da like'lamalı bir duyum bekliyorum.

sezon sonu görüşürüz Canercim

ben bu herifi beğeniyorum hatta bu adamı elimizde tutmanın 15 milyon euro kardan daha değerli olduğununda farkındayım ama 35m gibi rakamara çıkan bir satış olmayacak.

Plan şu gibi geldi:

Kale: Muslera, Okan.
Sağ Bek: Boey, Dubois
Sağ Stp: Nelsson, Kaan
Sol Stp: Abdulkerim, Emin
Sol Bek: Sam, Kazımcan
6 no: Torreira, Berkan
8 no: Sergio, Zakharyan
10 no: Mertens, Mata
Sol Açık: Kerem, Barış
Sağ Açık: Zaniolo, Rashica
Forvet: Icardi, Wright

+
Ross
Emre
Midstjö
Yusuf
Yunus
Gomis

Altyapı oyuncuları var, bu + kısmından gidenler de olabilir ama planlanan kadro bu sene için baya zengin, gelecek sezon başı için de epey hazır duruyor.

Eski hakemi niye ciddiye aliyorsun, ne anlar o futboldan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt