- 6 Eylül 2014
- 83.151
- 56.748
- 4.283
Böyle alakasiz şeyler atana gıcık oluyorum. Son zamanlarda @Mehmet Mehmetoglu na gicigimNöbetle bunun alakası ne mod Mehmet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle alakasiz şeyler atana gıcık oluyorum. Son zamanlarda @Mehmet Mehmetoglu na gicigimNöbetle bunun alakası ne mod Mehmet
Bence o barcelona görüp ayrılınca psikolojik olarak kırıldı. Neyseki daha genç toparlamamız lazımçocuğun karakterinde problem var sanırım.
geldiği ilk gün bile mimikleri vs garipti
takımda mertens mata gibi adamlar olmasına rağmen hala umursamaz saçma sapan takılıyor olması çok düşündürücübu adam tsli imiş
biraz zoraki oldu herhalde gelişi
ya da emre mor gibş kafasız
Arjantinli bi herif vardı elmada mıydı almada mıydı neydi o duruyo mu
Hırvatı hiç izlemedim ama adını çok dile getiriyorlar sağda solda. Aynen dediğin gibi Hırvatların son dönemlerde çıkardığı topçuların hepsi iyi yerlere geldi.Sadece fotodan aldığım izlenimle hırvat çocuk fiziki açıdan iyi herhalde. Hırvat topçulara yönelmemiz lazım biraz
Senin videoları seyretmek bana haz verir
Herhalde destek görecek. Şuan premier ligde de sorsalar arsenal hariç hepsi playoff olsun der. Durduk yere aday oluyorlar o şekilde. Komedi gibi bir ligimiz var yeminleŞampiyonluğun en büyük iki adayı Gs ve Fb karşı geldiyse kimden destek gördü acaba, Ümraniyespor mu dedi evet bizce de şampiyon play-off ile belirlensin diye.
Bugün o güvendiğin modlara sırtını dayarsın ama yarın o güvendiğin modlar seni sırt üstü birakirsa yanima gelme Baris kardeşBöyle alakasiz şeyler atana gıcık oluyorum. Son zamanlarda @Mehmet Mehmetoglu na gicigim
@Emre Artemis i severim ama güvenmem. Sen bana ters davranmaya başladın. Önceden elimi öper saygı duyardın. Gittikçe arsizlastin.Bugün o güvendiğin modlara sırtını dayarsın ama yarın o güvendiğin modlar seni sırt üstü birakirsa yanima gelme Baris kardeş
Tm zanioloya 1.90 demiş ama daha uzun bence rahat 1.95i varKarabec uzun falan ama fiziği ile ön plana çıkan bir oyuncu değil. Hatta o boya biraz zayıf hani Emin Bayram'ın ilk çıktığı dönemler gibi. 1.87'yi görünce Zaniola gibi hayal etmeyin. Haa ilerde elbette kalınlaşabilir ama o zamanda kalınlaşmanın verdiği farklı dezavantajlar kazanacaktır.
![]()
Pedro de la Vega - Oyuncu profili 2025
Pedro de la Vega, 24, Arjantin ➤ Seattle Sounders FC, 2023'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 7 Şub 2001, Olavarría, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Bunu mu diyorsun renktaş.