Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam tsli imiş

biraz zoraki oldu herhalde gelişi

ya da emre mor gibş kafasız
takımda mertens mata gibi adamlar olmasına rağmen hala umursamaz saçma sapan takılıyor olması çok düşündürücü

ben bu adamların sıçtığı tuvalete kadar incelerdim daha büyük fırsat mı olur

Sadece fotodan aldığım izlenimle hırvat çocuk fiziki açıdan iyi herhalde. Hırvat topçulara yönelmemiz lazım biraz
Hırvatı hiç izlemedim ama adını çok dile getiriyorlar sağda solda. Aynen dediğin gibi Hırvatların son dönemlerde çıkardığı topçuların hepsi iyi yerlere geldi.

Karabec'de fena değil ama elimizde Yusuf varken biraz saçma. Bir de Karabec'in 8 numaraya evrilmesi biraz zor şu aşamada. Bize bence saf 8 veya 8,5 numara lazım öncelik olarak.

Şampiyonluğun en büyük iki adayı Gs ve Fb karşı geldiyse kimden destek gördü acaba, Ümraniyespor mu dedi evet bizce de şampiyon play-off ile belirlensin diye.
Herhalde destek görecek. Şuan premier ligde de sorsalar arsenal hariç hepsi playoff olsun der. Durduk yere aday oluyorlar o şekilde. Komedi gibi bir ligimiz var yeminle

Bu wonderkidlerin çalımlı videoları bana 0 etki yapıyor artık. Oğulcan Çağlayan'ın bile skills videosu çok iyiydi. Artık tek baktığım şey camış gibi fiziği var mı yok mu. Camış gibiyse denenebilir diyorum.

Adam Karabec olabilir o yüzden.

duble yönlü orta saha alsak daha makul olmaz mı 10 nodan ziyade

Karabec uzun falan ama fiziği ile ön plana çıkan bir oyuncu değil. Hatta o boya biraz zayıf hani Emin Bayram'ın ilk çıktığı dönemler gibi. 1.87'yi görünce Zaniola gibi hayal etmeyin. Haa ilerde elbette kalınlaşabilir ama o zamanda oyununda kalınlaşmanın verdiği farklı dezavantajlar kazanacaktır.

Karabec uzun falan ama fiziği ile ön plana çıkan bir oyuncu değil. Hatta o boya biraz zayıf hani Emin Bayram'ın ilk çıktığı dönemler gibi. 1.87'yi görünce Zaniola gibi hayal etmeyin. Haa ilerde elbette kalınlaşabilir ama o zamanda kalınlaşmanın verdiği farklı dezavantajlar kazanacaktır.
Tm zanioloya 1.90 demiş ama daha uzun bence rahat 1.95i var

Bunu mu diyorsun renktaş.
Yok dediği bu oyuncudur.

evander eşşeği çok beğenilmedi sene başında demek ki yoksa 8-9a çıksak rahat alırdık onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt