Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nantes
Lisbon/miciland
Union Berlin
Shaktar

Hariç her takım FByi eler bunlardan biri olursa bir ihtimal.
Hatta %51 FB diyebileceğim tek eşleşme nantes olur oda Juventusu zor geçer zaten
Berlin feneri perişan eder

Kerem'in tutuk olduğu maçlarda Zaniolo - Rashica aynı anda sahada olacaktır. Kaan ve Adekugbe hamlesi büyük bir yerli esnekliği sağladı takıma.

1 adet Sergio profilinde, onun tutuk olduğu zamanlarda yerini dolduracak oyuncuya ihtiyacımız var.

Coutinho için Corinthians'ın yarıştan çekilmesiyle Galatasaray'ın eli güçlendi ve Aston Villa'ya teklif yapmaya hazırlanıyor.

(Birmingham Mail)

Mata ile o yer dolu sen gelme

Morutanın yerlisi akgün var elimizde ihtiyaç yok pek. Umarım seri a dan bikaç talibi çıkar 6-7 kazansak çok iyi olur.

@Sami Karakoç a kalkışma olduğunu öğrenerek girdik foruma.

Samiyi deli gibi linç etmek istiyorum ama çok sevdiğim bir kardeşim maalesef
"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.
Beni sevmek, bana acımak demek."

Feramuz bırakmış forumu. Bir süreliğine benden de pas. Vasf Memo Ve Ahmed bayram edebilir bu günü

"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.
Beni sevmek, bana acımak demek."

Feramuz bırakmış forumu. Bir süreliğine benden de pas. Vasf Memo Ve Ahmed bayram edebilir bu günü

Sami ince çizgimizdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt