- 29 Ocak 2023
- 9.418
- 5.502
- 1.068
Berlin feneri perişan ederNantes
Lisbon/miciland
Union Berlin
Shaktar
Hariç her takım FByi eler bunlardan biri olursa bir ihtimal.
Hatta %51 FB diyebileceğim tek eşleşme nantes olur oda Juventusu zor geçer zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berlin feneri perişan ederNantes
Lisbon/miciland
Union Berlin
Shaktar
Hariç her takım FByi eler bunlardan biri olursa bir ihtimal.
Hatta %51 FB diyebileceğim tek eşleşme nantes olur oda Juventusu zor geçer zaten
Yerli statüsünde oynatamıyorsun.Yerli statüsünde oynatabilirsen mantıklı hamleler bence
Bende isterim böyle çocukları erkenden bulup akademiye kazandırmayı
@Sami Karakoç a kalkışma olduğunu öğrenerek girdik foruma.
rumen cop almiyacagiz diye kahroluyorsun demi
Ya su fbnin sansina sokim
Bizde hardcore oluyor bunlarda
Manutd/barca+ juve haric formda takim yok.
Ajax/unionu da gecebilirler
"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biriSamiyi deli gibi linç etmek istiyorum ama çok sevdiğim bir kardeşim maalesef
Üstelik morutan ağır, ve şimdi ikinci ligde iyi oynuyor diye herkes sanki serie a da Show yapıyormuş gibi bir algı varMorutanın yerlisi akgün var elimizde ihtiyaç yok pek. Umarım seri a dan bikaç talibi çıkar 6-7 kazansak çok iyi olur.
geçen hafta arsenala muaazzam bi gol atmıştı bence o kadar da ölü değilCoutinho için Corinthians'ın yarıştan çekilmesiyle Galatasaray'ın eli güçlendi ve Aston Villa'ya teklif yapmaya hazırlanıyor.
(Birmingham Mail)
Mata ile o yer dolu sen gelme
ikinci ligde iyi oynadigina emin miyiz? kim izliyor ki italya lkinci ligini?Üstelik morutan ağır, ve şimdi ikinci ligde iyi oynuyor diye herkes sanki serie a da Show yapıyormuş gibi bir algı var
"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.
Beni sevmek, bana acımak demek."
Feramuz bırakmış forumu. Bir süreliğine benden de pas. Vasf Memo Ve Ahmed bayram edebilir bu günü