Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçta oynamış bakalım bi nasıl topçu dün skilste beğenmemiştim

Beğenmedim pek,8 oynayamaz ve statik duruyo sahada

Tarz olarak ghezzal ve solbakkene benziyo seviye olarak onların 2 tık altı

10-15 m lara alınacak kişi kesinlikle bu değil,adam bulamıyosanız söyleyin izleyip bulalım çöpe atmayın parayı

Madem bu paramız var, temiz temiz Arjantinli brezilyalı wonderkid falan alalım, çek Rus Yunan, bunların tarihlerinde adam akıllı yıldız bile yok, bir arshavin vardı, nedl kadar yıldız tartışılır, Yunanlarda hatırlamıyorum, hadi çekler iyi kötü oyuncular çıkarttılar

Bu zakharyani alip sene sonu satacagiz bence. Chelsea istiyormus adami.

Madem bu paramız var, temiz temiz Arjantinli brezilyalı wonderkid falan alalım, çek Rus Yunan, bunların tarihlerinde adam akıllı yıldız bile yok, bir arshavin vardı, nedl kadar yıldız tartışılır, Yunanlarda hatırlamıyorum, hadi çekler iyi kötü oyuncular çıkarttılar
Nedved,Poborsky

Guney Amerikalilar bir ihtimal taksit istemiyorlar veya yuksek fiyat cekiyorlar

Bu zakharyani alip sene sonu satacagiz bence. Chelsea istiyormus adami.
Bizimkiler paravan olmaz bence hiç bir kulübe. Zanioloyu da oynatmak için aldık bunu da alırsak o sebeple alırız. 1-2 yıl sonra değerini arttırıp iyi teklif alırsa tabi satılır ama öyle aldıktan 3 ay sonra gönderme falan olacağını sanmıyorum açıkçası

10 numara için wonderkid oyuncuya pek ihtiyacımız yok bence 10 numaraya belkide alınabilecek en iyi wonderkid'i aldık. Yusuf Demir'i kullanabilirsek ismi geçen isimlerden çok daha yetenekli. Zakharyan daha farklı bir oyuncu 8 numaraya da uyabilir onu istisna tutuyorum ama diğer ismi geçenler çok heyecan yaratmadı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt