- 20 Eylül 2009
- 17.772
- 15.988
- 2.613
size 1 topcu atayım
Videodan anladığım kaydıyla çok top kaybı var gibi, scout gönderip izletmek lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
size 1 topcu atayım
Bu maçta oynamış bakalım bi nasıl topçu dün skilste beğenmemiştim
8 milyon muKerem Aktürkoğlu’na çok ciddi ilgi var. 8 milyon euro’luk resmi teklif geldi. (Sports Digitale)
@Recep Yıldırım
cebimizdeki 15m'nin 8'ini verelim uzak dursunlarKerem Aktürkoğlu’na çok ciddi ilgi var. 8 milyon euro’luk resmi teklif geldi. (Sports Digitale)
@Recep Yıldırım
Nedved,PoborskyMadem bu paramız var, temiz temiz Arjantinli brezilyalı wonderkid falan alalım, çek Rus Yunan, bunların tarihlerinde adam akıllı yıldız bile yok, bir arshavin vardı, nedl kadar yıldız tartışılır, Yunanlarda hatırlamıyorum, hadi çekler iyi kötü oyuncular çıkarttılar
Kerem Aktürkoğlu’na çok ciddi ilgi var. 8 milyon euro’luk resmi teklif geldi. (Sports Digitale)
@Recep Yıldırım
Nedved,Poborsky
politilaya atışEvet ama onlar da eskide kaldı, artık üreten ülkeler değiller,
Bizimkiler paravan olmaz bence hiç bir kulübe. Zanioloyu da oynatmak için aldık bunu da alırsak o sebeple alırız. 1-2 yıl sonra değerini arttırıp iyi teklif alırsa tabi satılır ama öyle aldıktan 3 ay sonra gönderme falan olacağını sanmıyorum açıkçasıBu zakharyani alip sene sonu satacagiz bence. Chelsea istiyormus adami.