Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre Yusuf ondan daha potansiyelli. Bu sezon ciddi düşüte diye okudum. Bu arada sezon sonu bedava Zajc, Oliveira'ya yedek olarak çok iyi olmaz mı? Midstjö'yü de satarız.Adam Karabec loading..... diyorlar.....
nasil oyuncu?
keremin yarısı kadar oynarsa öpüp başımıza koyalım@Recep Yıldırım kerem mi zakharyan mi ?
sen,sami ve barıs savas arasındaki enerji çok yorucu değil mi?nasıl kanalize ediyosunuz bu enerjiyi?
astro açıdan değil yav.bunlar birbirini çok yoruyor gibi insan olarakBir de benim enerjime baksana nasıl benim enerjim.
Bir de benim enerjime baksana nasıl benim enerjim.
bunu da come to gala yazılıyor diye yapmıştızakharyan yorum yapmayı kapatmıştı zaten 2-3 gündür yorum yok, milleti küfür ettiler şimdi diye fişeklemeyin
Hırvatın altyapı Dinamo bi kerezakharyan hırvattan iyi mi
Peki ya Çek?Hırvatın altyapı Dinamo bi kere
!Madem gizliye aldi kendisine dm yoluyla sovulmeli
Zajc da tam olarak 8 numara değil ki bana göre. Midtsjo'dan çok farklı olacağını düşünmüyorum.Bana göre Yusuf ondan daha potansiyelli. Bu sezon ciddi düşüte diye okudum. Bu arada sezon sonu bedava Zajc, Oliveira'ya yedek olarak çok iyi olmaz mı? Midstjö'yü de satarız.
astro açıdan değil yav.bunlar birbirini çok yoruyor gibi insan olarak
Çek e hiç ısınamadım. Dinamo dan iyi adamlar çıktı son 5 yılda ama sparta dan çıktı mı hatırlamıyorumPeki ya Çek?