Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs22_interface.png

adı geçenleri hiç izlemedim

ama videolarına bakarsak aralarında en klası zakaryan gibi

rieder ve hırvat arkadaş ise daha tempolu göründüler

Simdi hangi wonderkidi alıyoruz?

Dunden beri 4 yeni isim çıktı ortaya

Eğer gelecek sezon için Mertens ile uzatılır ise Mertens ve 21 yaş altı 10 numara kombinasyonu güzel fikir gibi duruyor.

3-4 Mart'a kadar Zakharyan kovalıyoruz.

Gelmezse 4 Mart'ta diğer gençlerden biri Rashica gibi iniyor.

bu arada bence mertensin tam anlamıyla muadilini aramıyoruz

mertens forvet aslen ve bizde 10a kırılıyor

hoca 8den 10a kırılan bir oyuncu istiyor gibi

mertens yerine oynarsa kanatlardan birini daha forvet özellikli tercih edebilir

aslında zaniolo da buna uyuyor

bu arada bence mertensin tam anlamıyla muadilini aramıyoruz

mertens forvet aslen ve bizde 10a kırılıyor

hoca 8den 10a kırılan bir oyuncu istiyor gibi

mertens yerine oynarsa kanatlardan birini daha forvet özellikli tercih edebilir

aslında zaniolo da buna uyuyor
Ya bazen inanamıyorum zaniolo bizde demi aşık olacaz onada

Bu oyuncuların hiçbirini tanımıyorum, millet demek ki sabah akşam Rusya İsviçre ligi izliyor, özellikle Twitter'da
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

Benim anlamadagim, bu Wonderkidler bize geldiklerinde normalde yedek kalir. Direk Oliveira veya Mertensin yerini kapamazlar. Onlar icin sezonun bitmesine 3 ay kalmisken simdi bize gelmek mantikli mi? Kendi takiminda ilk 11 oyuncusuysan ve seni zaten iyi takimlar izliyorsa, sezonu orda bitirip yazin transfer olmak daha mantikli degil mi?

Benim anlamadagim, bu Wonderkidler bize geldiklerinde normalde yedek kalir. Direk Oliveira veya Mertensin yerini kapamazlar. Onlar icin sezonun bitmesine 3 ay kalmisken simdi bize gelmek mantikli mi? Kendi takiminda ilk 11 oyuncusuysan ve seni zaten iyi takimlar izliyorsa, sezonu orda bitirip yazin transfer olmak daha mantikli degil mi?
Bence amaç inşallah bir Avrupa kupası getirebilecek takımın temelini atmak

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

Rieder'i haber yapacakken yönetimdekiler bile siz nereden biliyorsunuz dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt