Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda ilk 10 icin deniyor, avusturya yi gecemeyiz, sirbistan i gecmek icin cok seye gerek yok aslinda. 11 inci ztn hep gidiyor

Evet, başak saflarına geçiyorum ondan.
Diğer iki takımdan ümidim yok. Umarım seneye gidebiliriz. Sonra oradan AL'ye gitsek bizim için daha mantıklı. Konferans desen daha uygun da işte...Biz AL'yi zorlayalım bir.

Bu play off muhabbeti sıktı yönetimin çıkıp ortalığı aydınlatan bir açıklama yapması lazım. O kadar istiyorlarsa 12/12 yapan 9 puan farkla lider olan takım adına ligi tescil etsinler daha adaletli olacaktır.

Bu play off muhabbeti sıktı yönetimin çıkıp ortalığı aydınlatan bir açıklama yapması lazım. O kadar istiyorlarsa 12/12 yapan 9 puan farkla lider olan takım adına ligi tescil etsinler daha adaletli olacaktır.
Umarım olmaz vura vura gitmeye devam etmemiz daha şanlı olur.

rieder'in bu sezon en yüksek rating aldığı maç
1gol 1asist
asist güzel

Son düzenleme:
Rieder fizikli bir oyuncu ikili mücadelelerden kaçmaz onunda oluru var.

zarkanyan her türlü Rieder'dan iyi ama bilmiyorum sanki bu oyuncular bizde patlayacak gibi çok büyük risk bu paralar.

Miniktaş playoff la ilgili açıklama yaptı ya böyle bir şey gündeme gelmedi toplantıda diye. Ahmet konanç trollü de yazmayı bıraktı zaten konuyla ilgili benim bilmediğim başka bir haber mi var

Miniktaş playoff la ilgili açıklama yaptı ya böyle bir şey gündeme gelmedi toplantıda diye. Ahmet konanç trollü de yazmayı bıraktı zaten konuyla ilgili benim bilmediğim başka bir haber mi var
Yok.nobette bi arkadas playofla ilgili soruyu 2 kere sordu,ilkin cevap alamayinca.umutda gaza gelip biseyler yazdi

Bugün bir günlüğüne full kasa menfaatsiz Trabzon'u tuttum

Bu işin sonunda Motz'u anladım. İyi bile direnmiş. Normal kalmak imkansız yahu

Playoff nasil olacak? Sezon en iyi ihtimal Mayisin sonunda bitecek. Playoff yapiyim deseler, herkes birbirine 2 kere oynamali diye sezon Haziranin sonuna dogru biter. Bu takimlar Avrupaya kaldigi an ne yapacak? Tatil yapmadan eleme mi oynayacak?

Playoff olmaz.

Playoff nasil olacak? Sezon en iyi ihtimal Mayisin sonunda bitecek. Playoff yapiyim deseler, herkes birbirine 2 kere oynamali diye sezon Haziranin sonuna dogru biter. Bu takimlar Avrupaya kaldigi an ne yapacak? Tatil yapmadan eleme mi oynayacak?

Playoff olmaz.
Zaten normal ligi oynatacak süre bile kısıtlı fakat bizim muhabirler sağolsun gündemden düşürmüyorlar.

Playoff olmaz.
Playoff imkansız zaten ülkende şampiyonlar ligi finali oynanacakken ligini uzatıp playoff mu oynatıcan birde uefa ne diyecek bu duruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt