Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışmaya gerek yok gelmiş geçmiş en iyi orta sahalardan herif ama regista denince benim aklıma defansın hemen önünde oynayan (yani orta saha ünitesinin en arkasındaki parça) geliyor bu arada cevap PAUL SCHOLES da olabilir. Pirlo da olabilir ama düşüneceğim bu hususu bu akşam
regista çapa gibi değil efsane milandaki rijkard veya arsenaldaki patrick viera bunun öncüleri bile olabilirler.Misan arsenalde peti defansın önündeki adam onun önünde viera var.

Kemerburgaz'da ki tesisin inşaatı nasıl gidiyor acaba? Bir kaç yerde durduğuna dair tweetler okudum.

regista çapa gibi değil efsane milandaki rijkard veya arsenaldaki patrick viera bunun öncüleri bile olabilirler.Misan arsenalde peti defansın önündeki adam onun önünde viera var.
Vieira olmaz bence çünkü herifin defansif yönü de inanılmazdı ve ceza sahasına koşular falan da atardı. Neyse anlaşamadığımız hususunda anlaşıp konuyu kirletmeyelim derim renktaş. Hakan hakiki regista oynuyor bu arada ve çok iyi oynuyor bir ara izle Inter'in büyük bir maçını

Ali yiğitin zanioloyu gözüne kestirdiği başak roma maçını izledim muhteşem oynamış o maçta harbiden

bertuga falan hiç gerek yok.recep yalın dilek direkt a takıma cıkmak zorunda.çünkü bütün milli maclarda skor yapıyo ve new şükür cocuk

bizde melo-selçuk 8 olan selçuktu arkasında ki adam melo değilmiydi
Evet de biz hiç registalı sistemde oynamadık melo selcuk orta sahasında. Genelde melo 6 numara olurdu Selçuk'ta 8, sneijder geldikten sonra'da melo'yu arkada tek bırakıp baklava 4-4-2'ye döndük bu da Selçuk'u baya geri götürdü.

Çok dedin ama 30-40 olabilir.
Anadolu kulüplerinden oyuncu takip ederken genelde oyun tarzlarına göre izlemeyi tercih ediyorum. Abdülkerim için ilk geldiği günden beri en doğru transferlerden biri olacağını söylemiştim çünkü Konyaspor geçen sene ligde hep önde oynuyordu defans çizgisini orta alana yerleştiriyordu aslında büyük takım oyunu vardı. Abdülkerim pasaportu yabancı olup 24 yaşında olsa muhtemelen çok rahat 1 sene sonra bizden 25 m euro'ya alıp giderlerdi.

Haji içinde kritik nokta Antalyaspor'un geçen sene 2. yarı oynadığı futbolu baz almak lazım büyük takım futbolu vardı o dönem Antalyaspor'da oyununu rakibe kabul ettiriyordu topa hakim olup rakipleri bunaltıyordu. Orada Haji Wright çok iyi performans sergilemişti muhtemelen daha tam sıçramayı yapmadı yaptığı an belki 60-70 abartı olabilir fakat 40-50 m euro'ları görebilecek bir pasaportu var.

morutan için iyi bir mentor bulursak, bu adı sanı duyulmayan balkan topçularından 2 kat fazla katkı alırız.

mertens hali hazırda kulübümüzdeyken 1 sene morutana erkek olmayı öğretse fena olmaz.

yusuf/morutan varken bu saçma sapan wonderkid 10 arayışını bıraksak iyi olacak. ikisinden birini kazanmamız şart, kaldı ki bence ikiside yetenek olarak ligin üzerinde.

Burhancan Terzi: "Okan hoca hem 8 oynayabilen hem 10 oynayabilen bir oyuncuyu kesin istiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt