- 27 Ocak 2010
- 132.147
- 97.170
- 5.488
hazirana hiç bi şey kalmaz, fb'ye koyunca çılgınlar gibi çoşarızBu seneki şampiyonluğu kutlamayabiliriz gibi o yüzden görmeyebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hazirana hiç bi şey kalmaz, fb'ye koyunca çılgınlar gibi çoşarızBu seneki şampiyonluğu kutlamayabiliriz gibi o yüzden görmeyebilir.
cok guzel rol yapiyorsun nacim tebrik ederim10 sene üst üste şampiyon olsa 11.ci için heyecanlanırım.
dursunun tek +sı işlere karışmayıp hiç konuşmayıp sadece para vermesiAdama demediğimizi bırakmadık hatta tarihin en kötü başkanı diyordum ben,o noktadan ne ara kahraman statusu aldı bende anlamadım,Erden başkanın rolude büyük tabi bu değişimde.
Bu müthiş avatarım hakkında yorumunu duymak isterim heis.
Bu müthiş avatarım hakkında yorumunu duymak isterim heis.
Eski bir mod olarak modlara karşı başlattığın isyan beni üzdü.Mod engellemek istiyorum
Bende eski modumEski bir mod olarak modlara karşı başlattığın isyan beni üzdü.
bana olan dusmanligini tam olarak ne zaman sonlandiracaksinMod engellemek istiyorum
Niye almıyoruz o zaman şimdineyse size iyi bi haber vereyim
erden timur bodrumdayken size soyluyordum yazin hep
millet yurtdisinda fln derken israrla bodrumda oldugunu gittigi gunleri dahi yazdim
ortak bir arkadasimiz var bodrumda ona sordum ne olacak diye ocakda icardi burada kalmak istedigini yonetime soylemis parisede soylemis, parislede sozlu olarak anlasmisiz
hicbir sorun yokmus
Niye almıyoruz o zaman şimdi