Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın omurgasının bir çırpıda satılacağını sanmıyorum.
bende sanmadığım için bir çırpıda %30 kesik attım.

hiçbirşey olmasa ölüsü sene sonu kasamızda 50 m euro para olacak.

bunu da mantıklı kullanırsan sözleşmesi biten yada bitmeye yakın en az 5-6 tane yıldız oyuncu alırsın.

mantıklı işler yapıyoruz erden başkan derin bağlantılar ve etkileyici aurası sayesinde transfer işlerinde win-win olayını iyi yapıyor.

zaniolonun direk milana gidemeyeceği için bizim alıp bizden gitme ihtimali gibi işler takdir edilesi.

sezon sonunda muhtemel gideceklere bakarsak.

nelson 20
boey 20
torreira 20
kerem 10
morutan 6
cicaldau 4
mostafa 5
zaniolo 35

120m euro gibi devasa bir para yapıyor. işler umduğumuz gibi gitmezse ve %30 kesik atsak bu paraya 81 m euro yapıyor.

bunun 15 m eurosu zaniolo 10 m eurosu icardiye gidiyor 56 m euro para kalıyor.

şampiyonluk ve avrupa kupalarında elimize geçecek paraları düşünürsek 70m euro civari bir para olur kasada. böyle bir bütçeyle de bizimkilerin şahane işler yapacağını düşünmek işten bile değil...
Kerem'in her ne kadar beğenmediğim tarafları olsa da yabancı sınırlaması varken kalmasını isterim.hele ki 10 milyon gibi bi rakama

nelson 20
boey 20
torreira 20
kerem 10
morutan 6
cicaldau 4
mostafa 5
zaniolo 35

120m euro gibi devasa bir para yapıyor. işler umduğumuz gibi gitmezse ve %30 kesik atsak bu paraya 81 m euro yapıyor.

şampiyonluk ve avrupa kupalarında elimize geçecek paraları düşünürsek 70m euro civari bir para olur kasada. böyle bir bütçeyle de bizimkilerin şahane işler yapacağını düşünmek işten bile değil...

işte tam da bundan bahsediyorum

tabiki oyuncu satılacak ama elime bir transfer döneminde 100 milyon geçer ben onunla 10 adam alırım yanlış bir şey

atıyorum bu dönem nelsson ve kiradakiler gitsin 30-35 para geçsin yeter 2 3 adam alırız

boey torreira vs bu sezonluk tutulsun ki bu takımın bir oyun kültürü oluşsun

burası para amaçlı bir kurum değil burası şampiyonluk kazanmak için var olan bir kurum

ticareti de zarar etmeden buna göre yapmalı

nelsson %100 gider 18-20 gibi bi bedele

bence boey de %70 gider 15-16

mostafa gider yine opsiyonu kaçtı 6 falan

kerem'e falan kimsenin çok para vereceğini sanmıyorum max 7-8 verirler o paraya da biz göndermeyiz zaten

nelsson %100 gider 18-20 gibi bi bedele

bence boey de %70 gider 15-16

mostafa gider yine opsiyonu kaçtı 6 falan

kerem'e falan kimsenin çok para vereceğini sanmıyorum max 7-8 verirler o paraya da biz göndermeyiz zaten
zaniolo da gidebilir.

eğer sakatlığını atlattığını ısparlarsa ve performansı iyi olursa yaza gideceğini düşünüyorum.

fakat umduğumuz teklif gelmezse bizde avrupada sergileyip sonraki sene için onu piyasaya sürebiliriz.

zaniolo da gidebilir.

eğer sakatlığını atlattığını ısparlarsa ve performansı iyi olursa yaza gideceğini düşünüyorum.

fakat umduğumuz teklif gelmezse bizde avrupada sergileyip sonraki sene için onu piyasaya sürebiliriz.
iyi oynarsa bence de gider hatta iyi de olur da taze diye hemen yazmiyim dedim diğerleri gitmeleri neredeyse kesin oyuncular

Nelsson - 20 M
Mostafa - 5 M
Morutan - 5 M
Cicaldau - 2 M

Sezon sonunda ilk etapta şu bonservisleri kazansak kafi olur bence. Diğer oyuncuların durumlarına ilerleyen süreçte bakılır.

Son düzenleme:

nelson 20
boey 20
torreira 20
kerem 10
morutan 6
cicaldau 4
mostafa 5
zaniolo 35

ilk hesabın daha doğru yani 120 m euro olan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt