Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün oyuncuları satmak çok saçma iş olur, gidecek adamlar nellson ve boey, bunlardan da 35-40 milyon gelir gelir, eğer Mustafa ve morutan da satılırsa 10 milyon da ekler, 50 milyon gelir elde edersin, elimizde zaten sağ bek var, bir tane boey gibi genç alırsın, bir de yine nellson gibi bir stoper tamamdır, ha bir kulüp zaniolo için 35 verirse zaten gider

+Icardi / bir yedek forvet / bir yedek 8 / bir lider defans

-Nelsson / Kiralıklar

Kadro çok dağılmasın be 1 sene seyredelim dünya gözüyle.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yazin
Zaniolo 35
Nelsson 25

Opsiyonlari cekilir. 50-55 m bizde kalir

Boey icin elimiz daha rahat. Opsiyon yok kontrati uzun. 15-20 m

Sirf ilk iki oyuncu ile, icardi, iyi stoper, iyi kanat iyi 8 no aliriz.

Icardi takıma inanılmaz bir güç katıyor oyun anlamında. Topla arasının iyi olması, topu ayağına aldığında hep doğru işleri yapması takımı inanılmaz rahatlatıyor. Onun oynamadığı maçlarda oyun olarak 1 tık düşüyoruz evet Icardi'nin önümüzdeki yıllarda da bizde olması çok önemli ama daha önemlisi bu adam şu an 30 yaşında bonservisini alıp yarım sezon oynadığında da 31 yaşında olacak, yaş ilerledikçe fizik kalitesi düşüyor ister istemez o yüzden bizim Icardi sonrasını da planlamamız lazım. Kimi alırsak Icardi yerine koyduğumuzda takım oyunu sırıtmaz ? Var mı önerileriniz ?
Icardi fiziğiyle oynamıyor bir de kendine bakma konusunda profesyonel bir adam o yüzden ben 36 yaşına falan kadar çok iyi oynayabileceğini düşünüyorum.

Icardi fiziğiyle oynamıyor bir de kendine bakma konusunda profesyonel bir adam o yüzden ben 36 yaşına falan kadar çok iyi oynayabileceğini düşünüyorum.
Güney Amerikalıların kendilerine bakma konusunda zayıf olduklarını hepimiz biliyoruz.

Bütün oyuncuları satmak çok saçma iş olur, gidecek adamlar nellson ve boey, bunlardan da 35-40 milyon gelir gelir, eğer Mustafa ve morutan da satılırsa 10 milyon da ekler, 50 milyon gelir elde edersin, elimizde zaten sağ bek var, bir tane boey gibi genç alırsın, bir de yine nellson gibi bir stoper tamamdır, ha bir kulüp zaniolo için 35 verirse zaten gider
ya bir de satmak o kadar kolay sanki
her sene aynı muhabbet yapılıyor sonra gelen maksimum teklif marcaoya 12m euro işte gördük.

Bu arada Zaharyan'a instagramdan sövenlere laf etmek saçma. Bence de dangalaklık ama nedir yani instagramda yorum yazan kim çok zeki de bu adamlar aptal oluyor?

Instagram yorumlarına bakıp bir kulübe gitmek isteyen de gitmekten vazgeçen de gerizekalıdır. Bildiğin bahane bu iş. Kaldı ki nenesi olacak kadın bayağı provokasyon yaptı da o küfürleri hak etti. Sürekli Türkiye'ye gelmeyecek muhabbeti kasıp sonra Türkler sövünce aa bak gördünüz mü haklıyız demek kadar saçma bir şey yok.

Bu arada anladigim kadariyla GSCimbom meclisi seni bu konuda bekliyor:

Belki de ben yanlış değerlendirdim zamanında oyuncuyu ama bana göre bu herifin bu ligde hiçbir şey yapmadan bile 15 tane minimum atması lazımdı normalde.Fener'e giden kuruyor cidden çok cenabet bir takım.Sistemden falan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ama böyle oyuncun varsa da kullanırsın.Bunak jesus hocam aslında hem rezil kadroyla iyi iş yaparken aynı zamanda eldeki iyi oyuncuları da hiç kullanamıyor , çok ilginç bir adam ama zaten ben Benfica'da kaos çıkardıktan ve oyuncular tarafından tekme vurulduktan sonra Fatih Hocam gibi onun da devrinin kapandığını düşünüyordum.

1677239034285.webp

Zakaryanin nesini 15 gündür ikna etmeye çalışıyoruz yaw. Kırılgan ergen. Icardi, zanyolo teklif gelir gelmez kabul ederken kimlerin nazini cekiyoruz.

Güney Amerikalıların kendilerine bakma konusunda zayıf olduklarını hepimiz biliyoruz.
Saçma aga bu laflar. Melo 40 yaşına geldi hala oynuyor kupalar kazanıyor. Di Maria'nın yaptıkları ortada. Messi DK'da ağırlığını koydu o yaşta.

Santrforlar üzerinden gitmek gerekirse Cavani, Suarez, Hulk gibi örnekler var.

Kaldı ki bu tarz garip stereotipik söylemlerin doğruluğunu varsaysak bile Icardi çocukken İspanya'ya taşınıp orada büyümüş biri.

Yeter ki maaşın tamamı garanti olmasın, performansına göre ciddi bir bonus kazanabilsin. Son kontratı olmayacağı için asılacaktır.

Bu arada Zaharyan'a instagramdan sövenlere laf etmek saçma. Bence de dangalaklık ama nedir yani instagramda yorum yazan kim çok zeki de bu adamlar aptal oluyor?

Instagram yorumlarına bakıp bir kulübe gitmek isteyen de gitmekten vazgeçen de gerizekalıdır. Bildiğin bahane bu iş. Kaldı ki nenesi olacak kadın bayağı provokasyon yaptı da o küfürleri hak etti. Sürekli Türkiye'ye gelmeyecek muhabbeti kasıp sonra Türkler sövünce aa bak gördünüz mü haklıyız demek kadar saçma bir şey yok.
Bence de saçma değil demek saçma. Yani çocuk saygısızlık yapmadıysa sen hangi hakla sövüyorsun ki adama? Ki baştan dediğim gibi bence kim “Bu işler bahane, burada ki Ermenistan’la o kadar kafaya takılacak bir şey yok” diyorsa polyanacılık yapıyor biraz.

Nenesi ne yapmış da onu ilk defa duyuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt