Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 20-30 senede ülke dışına çıkıp da başarılı olan oyuncu sayısı 2 -Arshavinin hatta 2 sezonu var epi topu- olan bir ülkeden 15m verip oyuncu alacağıma Rieder yada Baturina alır keyfime bakardım şahsen.

İkisini de almam, biz 15 vereceksek bu direk katkı verecek adam olmali

İkisini de almam, biz 15 vereceksek bu direk katkı verecek adam olmali
Ben geri dönüş alma ihtimalimizin zor olduğu oyunculara güncel ekonomide o paraları vermeye sıcak bakmıyorum pek.Mumkunse 20-25 yas arasi mesela Rieder gibi sisteme uygun ve düzenli bir şekilde oynayan oyuncular olmasını tercih ederim.Ayni zamanda cvsi iyi olan , sürekli olarak turnuvalara katılan ülkelerden olması da iyi olur.27-30 arasına 15m versek geri dönüşü zor olur.

Ben suan Wonderkide karsiyim. Cocuk kötü giderse sezon sonuna kadar belki 200 dk oynar ve yedek/tribünde sürünür. Ve yabanci siniri ne olacagi belli degilken, hele hic almazdim. Bakarsin birden eski 8+6 ya döneriz ve U21 kurali kalkti diye gencolari sutlama durumunda kaliriz.

Ben geri dönüş alma ihtimalimizin zor olduğu oyunculara güncel ekonomide o paraları vermeye sıcak bakmıyorum pek.Mumkunse 20-25 yas arasi mesela Rieder gibi sisteme uygun ve düzenli bir şekilde oynayan oyuncular olmasını tercih ederim.Ayni zamanda cvsi iyi olan , sürekli olarak turnuvalara katılan ülkelerden olması da iyi olur.27-30 arasına 15m versek geri dönüşü zor olur.

İsviçre Norveç Danimarka çek Hırvat liglerinden alınacak oyuncuları çok iyi incelemek lazim

mesela boey premier lige gidebilir mi milli takım forması giymeden?

5503.jpg
Trabzonspor maçı performansı ile derbilerdeki yerini kaybetmişti reis. 15 Mart 2009 tarihine dikkat çekerim.

8 numarada oynayan Palacios dunku Leverkusen macinda dikkatimi cekti. Herifler 17 milyon euro'ya transfer etmis River Plate'den. Bizim de Arjantin/Brezilya pazarindan bu tarz kalitede bir orta saha bulmamiz iyi olur tabi ki 17 veremeyiz ama 7-8 bandinda is gorebilecek oyunculari aramali scout ekibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt