Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya soktuğum fbjklileri şimdiden başladı keyfimize limon sıkmaya da kutalyınca nasıl saygısızlık ya da kötülük etmiş oluyoruz?

Zaman eşiğini nasıl belirleyeceğiz? İki yıl sonra kutlayınca neden kabul edilebilir oluyor o insanların canlarını kaybetmesi değerini 18 ay sonra kayıp mı ediyor?
Zaman eşiği tamamen kişisel-kurumsal bir karar bence bana kalırsa kutlama olmalı ama yapılmaya da bilir onu düşünerek yazmıştım o mesajı neyse önce hayırlısıyla bir şampiyonluğumuzu resmileştirelim ilk önce sonra kutlama yada kutlamama aşamasına geçeriz.

Zaman eşiği tamamen kişisel-kurumsal bir karar bence bana kalırsa kutlama olmalı ama yapılmaya da bilir onu düşünerek yazmıştım o mesajı neyse önce hayırlısıyla bir şampiyonluğumuzu resmileştirelim ilk önce sonra kutlama yada kutlamama aşamasına geçeriz.
Bence öyle bir zaman eşiği yok, bu işin çözümü de bu tarz şekilci önlemlerde yatmıyor. Ne demişti vefat edenlerden biri, bana melek oldu demeyin benim hakkımı arayın.

Nelsson - 20 M
Mostafa - 5 M
Morutan - 5 M
Cicaldau - 2 M

Sezon sonunda ilk etapta şu bonservisleri kazansak kafi olur bence. Diğer oyuncuların durumlarına ilerleyen süreçte bakılır.

Nelson 25 m onu düzeltelim bir zahmet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse Kaan Ayhan'ı hesaba katmıyor gibi ama Nelson satışı sonrası Kaan direk oynar

Defans bloğu

Dubois Kaan Apo Kazımcan olur gibi

Tabi Avrupa için çok zayıf kalır ama ligi her türlü götürürüz

Şampiyonlar ligi kadrosu yapmışsın renkdaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kelleci futbolcu videolarında çok boş attı ama Zakharyan'ı izleyince ben de aynı şeyleri düşündüm. Acayip iyi bir adam. Henüz almadık diye temkinliyim ama olur da alırsak övgünün dozunu kaçırırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt